21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πανάκριβο δώρο της Άρσεναλ στον Κιρ Στάρμερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο άνδρας ονομάστηκε «Sir Freebie» επειδή δέχτηκε δώρα και κάρτες αξίας άνω των 107.000 λιρών από τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Σερ Κιρ Στάρμερ, έλαβε δώρο τη χρήσης ενός εταιρικού box στο Emirates Stadium, για τους αγώνες της Άρσεναλ.

Ο Στάρμερ, ένας παθιασμένος οπαδός των Gunners, έλαβε αυτό το πολύτιμο δώρο από τον αγγλικό σύλλογο για να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος, η οικογένειά του και οι σωματοφύλακές του, ανέφερε το ITV News.

Ο Στάρμερ είναι ήδη κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Άρσεναλ, αλλά δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει αγώνες από τη θέση του στη δυτική κερκίδα λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που απαιτούνται αφότου έγινε πρωθυπουργός τον Ιούλιο.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των box στο Emirates Stadium συχνά ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες λίρες ανά αγώνα (πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ).

Αυτό είναι το τελευταίο από μια μακρά σειρά δωρεών για τον πρωθυπουργό. Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα δείχνουν ότι ο Στάρμερ έχει λάβει περισσότερα δώρα από οποιονδήποτε άλλο βουλευτή από το 2019.

Ο άνδρας ονομάστηκε «Sir Freebie» επειδή δέχτηκε δώρα και κάρτες αξίας άνω των 107.000 λιρών από τον Δεκέμβριο του 2019.

Μιλώντας για τη σχέση του με τους «Κανονιέρηδες», ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει αυτή την εβδομάδα:

«Είμαι μεγάλος οπαδός της Άρσεναλ. Δεν μπορώ να πάω στις εξέδρες για λόγους ασφαλείας. Άρα, αν δεν δεχτώ δώρο από τον σύλλογο, δεν μπορώ να πάω σε αγώνα. Αλλά το να μην μπορώ να πάω πια να δω την Άρσεναλ επειδή δεν μπορώ να δεχτώ τη φιλοξενία είναι πραγματικά υπερβολικό».

Ο Στάρμερ έχει ήδη δηλώσει χιλιάδες λίρες σε δώρα από συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων 2.500 λιρών σε εισιτήρια και φιλοξενία από την Τότεναμ για έναν αγώνα με την Άρσεναλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό