27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ολόσωμο που λατρεύει η Δανάη Μπάρκα -Το ιδανικό μαγιό για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιατί και τα κορίτσια με καμπύλες μπορούν να είναι εξίσου stylish.

Μιλάμε για μία τουλάχιστον πολυτάραχη σεζόν για τη Δανάη Μπάρκα. Τηλεθεάσεις, κόντρες, φήμες για αλλαγές ώρας και μέρας την επόμενη σεζόν και πολλά ακόμα ήταν τα συστατικά αυτής της τηλεοπτικής σεζόν, που ήταν ξεχωριστή από κάθε έννοια. Η Δανάη δέχτηκε σχόλια, θετικά και αρνητικά και συζητήθηκε όσο λίγες γυναίκες μέσα στους προηγούμενους μήνες, αλλά πάνω από όλα «επέζησε» και τώρα δικαιούται όπως κάθε σκληρά εργαζόμενος να κάνει τις διακοπές της λίγο πριν επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό και μάθουμε και εμείς πού θα είναι τελικά η εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μαρινιέρα: Το κλασικό sailor chic τοπ επιστρέφει και θα φορεθεί και στην πόλη

https://www.instagram.com/p/C9JzEpiMHhF/

Μέχρι τότε η Δανάη έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της και κάνει τις βουτιές της στην Πελοπόννησο, και πιο συγκεκριμένα στη Μάνη, πριν επισκεφθεί τα αγαπημένα της νησιά του Αιγαίου, όπως η Σέριφος, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο. Φυσικά, έχει ξεκινήσει τα πρώτα της μπάνια πολύ πιο νωρίς και φρόντισε να ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε και την ακόλουθη λεζάντα: «Έχει άλλη χάρη να ξυπνάς…λίγο πιο αργά». Εμείς ρίξαμε την προσοχή μας στα υπέροχα μαγιό της, εκτός από τα φανταστικά τοπία που είδαμε πίσω της.

https://www.instagram.com/p/C8CvkerssAz/

Τα ολόσωμα μαγιό που ταιριάζουν στα κορίτσια με μεγάλο στήθος.

Η Δανάη είναι μία από τις ελάχιστες curvy παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα ένα κορίτσι που έχει φέρει μια νέα συμπεριληπτική άποψη στις οθόνες μας. Τώρα, λοιπόν, το καλοκαίρι τα μαγιό της είναι το τέλειο παράδειγμα για τα κορίτσια που έχουν μεγάλο στήθος, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη στις βουτιές τους το καλοκαίρι. Και τα δύο αγαπημένα της μαγιό για το 2024 είναι ολόσωμα.

Το πρώτο είναι ένα ολόσωμο μαγιό με το αγαπημένο balconette σχέδιο, το οποίο ακόμη και αν δεν έχει μπανέλα, αγκαλιάζει όμορφα το στήθος και προσφέρει στήριξη με τις έντονες ραφές του.

Η Σοφία Καρβέλα ξέρει τα απαραίτητα της βαλίτσας του καλοκαιριού -Τα looks των διακοπών της

Από την άλλη υπάρχει πάντα και η επιλογή του κλασικού ολόσωμου με τις φαρδιές τιράντες και το τετράγωνο ντεκολτέ, που φτάνει μέχρι ψηλά στο στήθος. Εδώ ακόμα και αν δεν υπάρχει καμία ενίσχυση έχουμε ένα σταθερό κράτημα και την τέλεια εφαρμογή, που φέρνει το στήθος κοντά στο σώμα μας και λεπταίνει τη σιλουέτα.

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό