20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το νυφικό manicure της Μαίρης Κατράντζου είναι τo nail inspo μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021, 16:20

 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Πολίτη, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, με κουμπάρα τη Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Μαίρη Κατράντζου.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 19 χρόνια,  παντρεύτηκε στις Σπέτσες λίγο πριν από τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, έχοντας στο πλευρό του φίλους και συγγενείς.

Η σχεδιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο midi φόρεμα σε στιλ 50s που έκρυβε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, το οποίο είχε συνδυάσει με νυφικές γόβες διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski.

Ωστόσο εμείς αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το νυφικό manicure της.

Με τη βοήθεια των nail experts, η σχεδιάστρια επέλεξε ένα μανικιούρ που συνδυάζει το λευκό ombre εφέ και την τάση του γαλλικού, δημιουργώντας ένα clean και πολύ fresh αποτέλεσμα στα νύχια.

Μία κομψή επιλογή, όχι μόνο φυσικά, για την ημέρα του γάμου σου, αλλά και για όλα τα looks σου, μιας και δεν υπάρχει περιορισμός στους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Αν λοιπόν, πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και θέλεις κάτι διακριτικό και elegant για τα νύχια σου- που να μην είναι το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ- τότε, πρέπει να δεις το νυφικό μανικιούρ που επέλεξε η Μαίρη Κατράντζου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό