22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ντεμπούτο του Αραούχο στην Παραγουάη, οι αποδοκιμασίες στον Μανόλο Χιμένεθ και η αναφορά στην ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ξεκίνημα του Σέρχιο Αραούχο στην Σέρο Πορτένο και στην Ουρουγουάη εμπεριείχε πολλά προβλήματα! Ο Αργεντινός φορ που υπέγραψε εκεί αφού αφέθηκε ελεύθερος από την ΑΕΚ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 45ο λεπτό, σε έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Ντεπορτίβο Ρεκολέτα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ περίμενε και χρειάστηκε να πάνε στη διαδικασία των πέναλτι ώστε να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Παραγουάης (5-4 πέναλτι, 2-2 κ.δ.). Μάλιστα, οι οπαδοί της Σέρο Πορτένο ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση της ομάδας τους, στο σημείου που αποδοκίμασαν έντονα τον Μανόλο Χιμένεθ!

Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ προσπάθησε να εξηγήσει στον κόσμο το ότι το γεγονός πως υπάρχει διαφορά κατηγορίας και επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες, δεν θεωρείται δεδομένο πως θα έρθει και εύκολα νίκη, χρησιμοποιώντας και ένα παράδειγμα από την θητεία του στην ΑΕΚ.

«Μια χρονιά μας είχε αποκλείσει μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία σε προηγούμενη ομάδα μου. Άλλη φορά, με την ΑΕΚ, όπως και με τη Σαραγόσα, ήμασταν Κυπελλούχοι, αλλά φτάσαμε μέχρι τα πέναλτι κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Είναι περίπλοκο με αυτές τις ομάδες, δείχνουν ότι αν έχεις ενθουσιασμό και επιθυμία, κάποιες φορές μπορείς να παλέψεις με οποιεσδήποτε ποιότητες έχεις απέναντί σου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό