18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το να σκέφτομαι τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ένας άνθρωπος με πολύ δύσκολη συμπεριφορά και πολύ δύσκολη διαχείριση», είπε η ηθοποιός

Στην  εκπομπή του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η δημοφιλής ηθοποιός, Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξήγησε ότι δεν αποτελεί για αυτήν έκπληξη για τη συμπεριφορά του.

«Το να σκέφτομαι τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ», είπε αρχικά η ηθοποιός για τον συνάδελφό της, ο οποίος είναι προφυλακισμένος με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που αυτά φτάνουν. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με πολύ δύσκολη συμπεριφορά και πολύ δύσκολη διαχείριση».

Στη συνέντευξη που έδωσε η Ρένια Λουιζίδου στο πρωινό μαγκαζίνο και συγκεκριμένα στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε και τις δύο αποβολές που βίωσε στο παρελθόν.

«Φοβόμουν να κάνω δεύτερο παιδάκι. Είχα δυο αποβολές πριν από την εγκυμοσύνη μου και άγχος πάρα πολύ σε αυτήν που μου δημιούργησε μέχρι και θυρεοειδή. Όλο αυτό ήταν αρκετό για να με κάνει να φοβηθώ να κάνω δεύτερο παιδί τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Όταν ξεφοβήθηκα, είχε γίνει ο Βίκτωρας πια έξι χρονών και ήθελα να έχει ένα αδελφάκι κοντά στην ίδια ηλικία για να μεγάλωναν μαζί. Την ώρα όμως που έφυγε από αυτό, από την πολύ παιδική ηλικία την οποία και ήθελα να μοιραστεί, μετά το αφήσαμε. Μακάρι να μην είχα φοβηθεί, θα είχα κάνει δύο και τρία παιδιά», εξήγησε η πρωταγωνίστρια.

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό