27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Το να πας να βρεις ένα μοντέλο τύπου Λιάγκα, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για το «κόψιμο» ουσιαστικά από το κανάλι του Αμαρουσίου της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα

Με την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1 ασχολήθηκε η εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ, με την Φαίη Σκορδά να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού του Αμαρουσίου.

Με αφορμή το ζήτημα της διαφωνίας που προέκυψε, ότι δηλαδή το κανάλι θέλει μια infotainment εκπομπή και η παρουσιάστρια μια καθαρά ψυχαγωγική, η Φαίη Σκορδά, η οποία τηλεφώνησε τις προηγούμενες ημέρες στην Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση με αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα. «Αποφάσισαν, ότι η εκπομπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο θεωρώ, ότι της το πρότειναν, για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; Δεν θεωρώ, ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπo που θα θέλει να καλύψει το infotainment», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Συνέχισε δε σε πιο έντονο ύφος, λέγοντας: «Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι “Το Πρωινό” αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι». «Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με το τι έχει κάνει. Δε γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό