17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο Zenvo TSR-GT έχει τελική 424 χλμ./ώρα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δανέζικη εταιρία Zenvo έχει κατασκευάσει λίγα αλλά πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απίστευτες επιδόσεις.
Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά είναι το TSR-R με την κινούμενη αεροτομή στο πίσω μέρος και την έμφαση στην απόδοση στην πίστα.

Η νέα εκδοχή του μοντέλου, με τα χαρακτηριστικά TSR-GT, δεν έχει αυτή την αεροτομή και εστιάζει περισσότερο στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων.
Έτσι το νέο αυτό μοντέλο καταφέρνει να έχει τελική 424 χλμ/ώρα, όταν το πιο πισταδόρικο TSR-S σταματούσε στα “μόλις” 325 χλμ/ώρα.

Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο πιο “καθαρό” αεροδυναμικό του σχήμα αλλά και στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον V8 κινητήρα, ο οποίος ανέβηκε από τα 1.193 στα 1.379 άλογα.
Όντας περισσότερο GT, η συγκεκριμένη έκδοση έχει και μεγαλύτερες ανέσεις για τους επιβάτες, με δερμάτινη επένδυση και καλύτερη ηχομόνωση.

Η εταιρία δεν ανακοινώνει τιμή, μυστικό που γνωρίζουν μόνο οι τρεις ιδιοκτήτες που θα παραλάβουν τα αντίστοιχα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η εταιρία.
Όσο για το μέλλον της Zenvo αυτό διαγράφεται ευοίωνο, καθώς στα σχέδιά της είναι να παρουσιάσει ένα εντελώς νέο μοντέλο με V12 υβριδικό κινητήρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό