19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το νέο update του WhatsApp μας βοηθά να κρύψουμε κάτι που θέλαμε καιρό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο update του WhatsApp μας επιτρέπει να αγνοούμε συνομιλίες χωρίς τύψεις

Το WhatsApp αλλάζει και με κάθε του update, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Πέρα από τα emoji reactions στα μηνύματα, τώρα μας επιτρέπει να κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν ενεργοί στην εφαρμογή.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το WhatsApp ενημερώνει τις επαφές μας πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκαμε να δούμε τα μηνύματά μας – φυσικά και δεν είναι αθώο, καθώς οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν πότε τους αγνοούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λίστα επαφών που μπορεί να δει αν είμαστε ενεργοί ή όχι, αλλά και να απενεργοποιήσουμε εντελώς αυτό το feature – δε γίνεται, όμως, να το κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα.

Θέλετε να στέλνετε εικόνες στο WhatsApp χωρίς να χαλάει η ποιότητα; Υπάρχει τρόπος

Η τελευταία έκδοση 22.9.0.70 έρχεται να το αλλάξει αυτό. Με την επιλογή «Όλες οι επαφές εκτός από…» θα έχουμε την επιλογή να κρύψουμε από ορισμένους ανθρώπους αν είμαστε συνδεδεμένοι ή όχι. Μάλιστα, όπως αναφέρει το WABetaInfo, θα προστεθούν πολλές ρυθμίσεις απορρήτου τόσο για τις εικόνες προφίλ μας, όσο και για ολόκληρο τον λογαριασμό μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό