22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το νέο trailer εστιάζει στην ιστορία του παιχνιδιού και όχι μόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποτελεί ένα από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της χρόνιας για το PlayStation 4 και PlayStation 5 από την Guerrilla Games. Με την Sony interactine Entertainment και μέσα από το νέο trailer, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αναμονή για την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West. Απέχοντας μερικές μέρες από την κυκλοφορία του, στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer παρουσιάζοντας μέρος από το την ιστορία του παιχνιδιού, τον κόσμο του, αλλά και μερικούς παλιούς και νέους χαρακτήρες.

Στην νέα της περιπέτεια η Aloy αποτελεί την τελευταία ελπίδα, να σώσει των κόσμο που αργοπεθαίνει από μια νέα μυστηριώδη απειλή. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να ταξιδέψει προς την δύση, σε μια χώρα που έχει ξεχαστεί από όλους. Εκεί θα πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει το The Red Blight. Όπως και στον προκάτοχό του, μέσα από το Horizon Forbidden West δεν θα είναι μόνη της. Στο πλευρό της θα έχει των Varl και Erend που θα την βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, ενώ θα δούμε και την προθήκη νέων χαρακτήρων όπως τους Zo, Alva και Kotallo. Αρκετά στοιχεία γύρω από τους νέους χαρακτήρες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Μέσα από το Horizon Forbidden West θα ταξιδέψουμε σε έναν post-apocalyptic κόσμο με αρκετούς κινδύνους που περιμένουν να τους αντιμετωπίσουμε. Το Horizon Forbidden West θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Φεβρουαρίου για PlayStation 4 και PlayStation 5. Περισσότερα για την ιστορία του Horizon Forbidden West μπορείτε να ανακαλύψετε και μέσα από το νέο trailer.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό