21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το νέο teaser μας δείχνει τον πρωταγωνιστή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δίκτυο Showtime φαίνεται ότι θα παίξει έντονα το παιχνίδι των teasers σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Dexter. Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από προηγούμενο teaser με το τσεκούρι και τη μικρή αφήγηση για να φτάσουμε στο σημερινό εξίσου μικρό που μας δείχνει, ωστόσο, για πρώτη φορά τον πρωταγωνιστή Dexter Morgan (Michael C. Hall) στην καλύβα του και ξυρισμένο.

Ακολουθούν spoilers για αυτά όποιος δεν έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες σεζόν, καλό θα είναι να αποχωρήσει τώρα από το συγκεκριμένο post.

Το Dexter ολοκληρώθηκε μετά από 8 σεζόν με έναν τρόπο που δεν ικανοποίησε τους φίλους της σειράς, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή προσπάθησε να κλείσει τις περισσότερες από τις ανοιχτές υποθέσεις του πρωταγωνιστή. Κατηγορήθηκαν, όμως, ότι διάλεξαν τον εύκολο δρόμο για το φινάλε, με τον Dexter να βγάζει από τη μέση όσους έκρινε ότι το άξιζαν και στη συνέχεια να σκηνοθετεί τον θάνατο του για να αποσυρθεί από τη Florida στο Oregon και να γίνει ξυλοκόπος.

Ευελπιστούμε ότι η νέα σεζόν θα δώσει ένα πιο σωστό τέλος σε μια από τις σειρά που τουλάχιστον μέχρι την 6η σεζόν διεκδικούσε θέση στο Top 10 όλων των εποχών. Το σίγουρο είναι ότι επέλεξαν την πιο κατάλληλη φυσιογνωμία για τον μεγάλο αντίπαλο (Clancy Brown).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό