30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το νέο Suzuki Vitara στην Ελλάδα. Πόσο κοστίζει;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον ανανεωμένο SUV σχεδιασμό του το νέο Vitara διαθέτει νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις, όπως προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και μια νέα οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών. Ενσωματώνοντας την υβριδική τεχνολογία της Suzuki, προσφέρει οικονομία καυσίμου και ικανοποιητικές επιδόσεις, προσφέροντας μία value for money επιλογή.

Βασικά Χαρακτηριστικά του νέου Vitara

Αυθεντικός σχεδιασμός SUV

Σύστημα 4×4 ALLGRIP SELECT

Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών

Εξελιγμένο εσωτερικό

Suzuki Connect

Αποδοτικό υβριδικό σύστημα

Κινητήρες και υβριδικά συστήματα

Κινητήρας 1.5 DUALJET με Strong Hybrid Σύστημα: Ο κινητήρας 1.5 DUALJET χρησιμοποιεί σύστημα διπλού μπεκ ψεκασμού, συμβάλλοντας στην αύξηση της θερμικής απόδοσης. Προσφέρει υψηλή οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων και εξαιρετική απόδοση ροπής για ομαλή επιτάχυνση. Το υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει μια μονάδα γεννήτριας (MGU), μια μπαταρία ιόντων λιθίου 140 V και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Auto Gear Shift (AGS) 6 σχέσεων. Η MGU παρέχει ισχύ για αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση και ομαλή επιτάχυνση, ενώ παράγει ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση των μπαταριών.

Κινητήρας 1.4 BOOSTERJET με 48V SHVS: Ο κινητήρας 1.4 BOOSTERJET διαθέτει άμεσο ψεκασμό καυσίμου για μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη απόδοση ισχύος. Είναι εξοπλισμένος με στροβιλοσυμπιεστή για ενίσχυση της ροπής στις χαμηλές στροφές. Το ήπια υβριδικό σύστημα SHVS χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης (ISG) και μια υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου 48V για γρήγορη και αθόρυβη επανεκκίνηση του κινητήρα, υποβοήθηση κατά την επιτάχυνση και φόρτιση των μπαταριών.

Τιμές και Εκδόσεις

Η έκδοση GL ξεκινά από 20.580 ευρώ, περιλαμβάνοντας LED φώτα, 6 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, Adaptive Cruise Control, οθόνη Infotainment 9 ιντσών και πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας.

Η έκδοση GL+ κοστίζει 22.980 ευρώ, ενώ η GLX 25.880 ευρώ για τις εκδόσεις 2WD HYBRID 48V 1.4 129PS.

Το VITARA με κίνηση στους τέσσερις τροχούς κοστίζει από 26.180 ευρώ (4WD GL+ HYBRID 48V 1.4 129PS).

Οι τιμές του VITARA με Strong hybrid σύστημα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινούν από 26.880 ευρώ (GL+) για την έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς και από 29.680 ευρώ (GL+) για την τετρακίνητη έκδοση.

Facelift σχεδιασμός: Το νέο Suzuki VITARA διαθέτει επιθετική γρίλια σε piano black χρώμα, «σμιλεμένα» φτερά, κωνικούς προβολείς και υπερυψωμένη γραμμή αμαξώματος. Είναι ιδανικό για την πόλη αλλά και για περιπέτειες εκτός δρόμου, προσφέροντας αίσθηση ελευθερίας.

Νέα χρώματα: Δέκα χρωματισμοί είναι διαθέσιμοι, πέντε μονόχρωμοι και πέντε δίχρωμοι, συμπεριλαμβανομένων νέων συνδυασμών όπως το μπλε Sphere Blue Pearl με μαύρο Cosmic Black Pearl Metallic και το γκρι Titan Dark Grey Pearl Metallic.

Σύστημα 4×4 ALLGRIP SELECT: Το νέο VITARA είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ALLGRIP SELECT 4WD της Suzuki, που επιτρέπει την κίνηση σε δύσβατο έδαφος ή επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής. Προσφέρει τέσσερις λειτουργίες οδήγησης: Auto, Sport, Snow και Lock mode.

Νέες Λειτουργίες Ασφαλείας

Το VITARA διαθέτει πέντε αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως:

Dual Sensor Brake Support II (DSBS II)

Σύστημα παρακολούθησης οδηγού (DMS)

Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC)

Βοήθεια παραμονής στη λωρίδα (LKA)

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (TSR) / Περιοριστής ταχύτητας (Speed Limiter)

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα συγκράτησης σε μετωπική πρόσκρουση, προστασία από πλευρική πρόσκρουση, ανίχνευση αντίστροφης κίνησης και άλλα.

Αναβαθμισμένο εσωτερικό: Το εσωτερικό του νέου VITARA προσφέρει ποιότητα και στιλ, με αποθηκευτικούς χώρους και προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή. Η οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών υποστηρίζει συνδεσιμότητα smartphone μέσω USB και Wi-Fi, επιτρέποντας τη χρήση Apple CarPlay και Android Auto.

Suzuki Connect: Το Suzuki CONNECT επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν το όχημά τους εξ αποστάσεως, προσφέροντας υπηρεσίες όπως εντοπισμό σταθμευμένου αυτοκινήτου, ειδοποιήσεις ασφαλείας, ειδοποιήσεις προειδοποιητικής λυχνίας και πολλά άλλα.

Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του νέου Suzuki Vitara, που συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (ή 100.000 χλμ.), 12 έτη για το αμάξωμα και 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια, μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, τον εξοπλισμό ΕΔΩ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ΕΔΩ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό