22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο SUV για την Ευρώπη (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen έδωσε στην δημοσιότητα μερικές πρώτες εικόνες-teaser για το επερχόμενο VW Tayron ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Οκτωβρίου 2024.

Αυτό το compact SUV αναμένεται να αντικαταστήσει το Tiguan Allspace στην Ευρώπη, προσφέροντας μια μακρύτερη και πιο ευρύχωρη εναλλακτική λύση στο σημερινό Tiguan.

Το Tayron βασίζεται στην πλατφόρμα MQB Evo και ενδέχεται να περιλαμβάνει τόσο ήπιες υβριδικές όσο και plug-in υβριδικές επιλογές.

Τοποθετημένο μεταξύ του Tiguan και του μεγαλύτερου Touareg, το Tayron προωθείται ως ένα «εξελιγμένο πολυμορφικό» με έμφαση στις ανέσεις των επιβατών.

Ένα teaser βίντεο αποκάλυψε τα κινούμενα πίσω φώτα LED του οχήματος και το φωτιζόμενο έμβλημα της VW, τονίζοντας την κομψή σχεδίασή του.

Το ευρωπαϊκό Tayron αναμένεται να μοιάζει με το κινεζικό Tayron L, του οποίου το στυλ και οι τεχνικές λεπτομέρειες διέρρευσαν νωρίτερα φέτος.

Σύμφωνα με πρόσφατα έγγραφα, το VW Tayron L έχει μήκος 4.684 χιλιοστά, γεγονός που το καθιστά 133 χιλιοστά μακρύτερο από το ευρωπαϊκό Tiguan.

Το Tayron στοχεύει να αναβαθμίσει τη σειρά SUV της Volkswagen τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την αμερικανική αγορά σε μία μάλλον δύσκολη περίοδο για την γερμανική εταιρεία.

Με το ευρωπαϊκό λανσάρισμά του να έχει οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου, αναμένονται σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό