22.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο Skoda Elroq θα είναι έτσι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Elroq, το νέο μικρό, ηλεκτρικό SUV της Skoda αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο του 2024, και οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν.

Τα renderings, οι ψηφιακές εικόνες που έχουν δημιουργήσει στο kolesa.ru και είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα μιας και βασίζονται στις καμουφλαρισμένες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ίδια η τσέχικη εταιρεία, αποκαλύπτουν ένα μοντέλο με μοντέρνα χαρακτηριστικά και γνώριμη εμφάνιση.

Που διαθέτει σύγχρονο και δυναμικό σχεδιασμό, με χωριστούς προβολείς που συνδυάζονται με τα φώτα ημέρας και μια κλειστή μάσκα, στοιχείο που χαρακτηρίζει σχεδόν όλα τα BEV (Battery Electrric Vehicle).

Μπροστά υπάρχουν σχετικά μεγάλοι αεραγωγοί και έντονες γραμμές που  αναδεικνύουν τον αεροδυναμικό χαρακτήρα του.

Τα renderings τονίζουν και τα πίσω φώτα, ενώ το προφίλ και οι λεπτομέρειες όπως οι καθρέφτες και οι χειρολαβές αποτυπώνονται με ακρίβεια. Η πιθανότητα οι θόλοι των τροχών να έχουν πλαστικά προστατευτικά όπως και το κάτω μέρος στις πόρτες είναι αρκετά μεγάλη, προκειμένου να τονίζεται ο off road προσανατολισμός.

 Το Elroq βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του ομίλου Volkswagen και θα διατίθεται σε τέσσερις συνολικά εκδόσεις.

Το βασικό Elroq 50 θα έχει μπαταρία 52,0 kWh και ηλεκτρικό κινητήρα 170 ίππων, ενώ στην αμέσως πιο ισχυρή Elroq 60 η απόδοση φτάνει τους 204 ίππους και η μπαταρία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 59,0 kWh.

Οι κορυφαίες εκδόσεις είναι η Elroq 85 με 285 ίππους και κίνηση στους πίσω τροχούς, και η τετρακίνητο Elroq 85x με 300 ίππους και μπαταρία 77 kWh.

Οι δύο πιο ισχυρές εκδόσεις του Elroq θα έχουν αυτονομία έως και 560 χιλιομέτρων με μία φόρτιση και δυνατότητα ταχυφόρτισης DC με έως και 175 kW.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό