12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το νέο Qashqai στους φιναλίστ του βραβείου Premio Auto Europa 2022 στην Ιταλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Nissan Qashqai είναι μεταξύ των 7 φιναλίστ του θεσμού Premio Auto Europa 2022, που διενεργείται από την Ένωση Ιταλών Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου. Η ψηφοφορία είναι ανοικτή για το κοινό μέσω του συνδέσμου Premioautoeuropa.it, με το βραβείο Premio Auto Europa 2022 να απονέμεται στον νικητή στις 20 Οκτωβρίου, στο Τορίνο.

Από το πρώτο λανσάρισμά του το 2007, το Nissan Qashqai δημιούργησε μια νέα κατηγορία, αυτή των crossovers, με πάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, 3 εκατομμύρια στην Ευρώπη, πάνω από 340 χιλιάδες στην Ιταλία και σχεδόν 40 χιλιάδες στην Ελλάδα.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.
Η τρίτη γενιά του Qashqai, με δυναμικό και κομψό σχεδιασμό, βασίζεται στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C, η οποία σε συνδυασμό με την νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη ανάρτηση αλλά και το νέο πιο ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση, υπερθεματίζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία (140 και 158HP), αλλά προσεχώς και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai είναι βέβαιο ότι θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.
Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html,  όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό