Home Auto • Moto Το νέο plug-in υβριδικό μοντέλο της McLaren ίσως παρουσιαστεί το καλοκαίρι

Το νέο plug-in υβριδικό μοντέλο της McLaren ίσως παρουσιαστεί το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η McLaren ανακοίνωσε ότι εξελίσσει ένα νέο υβριδικό supercar και έναν V6 κινητήρα και σημερινή συνέντευξη του CEO της, Mike Flewitt, μας κάνει γνωστό ότι η εταιρία ετοιμάζει ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, το οποίο λέγεται ότι θα είναι μέλος της Sports Series γκάμας της.

Χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren είπε:
Έχουμε εμπειρία από υβριδικά συστήματα με αυτοκίνητα όπως η P1, η P1 GTR και η Speedtail, και αυτή η συνταγή του να προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να είναι τόσο οικονομικό, όσο και συναρπαστικό στην οδήγηση παραμένει ο στόχος μας.
Η McLaren είναι εδώ για να κατασκευάσει τα καλύτερα “driver’s αυτοκίνητα” και βλέπουμε ευκαιρίες με τους υβριδικούς κινητήρες από άποψη στιγμιαίας ροπής και πλήρωσης των κενών στη καμπύλη ισχύος.

Ο Flewitt δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο υβριδικό μοντέλο, αλλά αυτό λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι, έτσι ώστε να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους.
Παρότι ο βασικός κινητήρας της McLaren θα παραμείνει ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo, ο νέος V6 κινητήρας θα μπορεί να συνδυαστεί με ηλεκτροκινητήρες, με το νέο μοντέλο να λέγεται ότι θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 30 χλμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version