31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το νέο MG3 μας δείχνει το εσωτερικό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Την εποχή που η προσιτή κινητικότητα αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση με κάποιους κατασκευαστές να εγκαταλείπουν τις λιγότερο επικερδείς κατηγορίες και τους καταναλωτές να στερούνται πολλών επιλογών, η MG πηγαίνει αντίθετα στο ρεύμα και με κάθε μήνα που περνά καθιερώνεται ως μία βιώσιμη εναλλακτική. Η ισχύς της στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά θα ενισχυθεί περαιτέρω με το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Βενιαμίν της που αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του Φεβρουαρίου αλλά μέχρι τότε, αποκαλύπτει (και) τον εσωτερικό του διάκοσμο.
Μία συγκριτική ματιά ανάμεσα στην καμπίνα του απερχόμενου μοντέλου και σε αυτήν που θα το αντικαταστήσει είναι αρκετή για να δει κανείς τα άλματα που έχει κάνει η αγγλική εταιρία τόσο στο design όσο και στην τεχνολογία του μικρότερου μοντέλου της. Συνειδητά η εταιρία εστιάζει με την φωτογραφία της στα καθίσματα και δευτερευόντως, στην κεντρική κονσόλα του νέου MG3 αλλά ακόμα και έτσι μας επιτρέπεται μία κλεφτή ματιά στο ταμπλό του. Ένα ταμπλό που φιλοξενεί όχι μία, όπως θα περίμενε κανείς από ένα value-for-money μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά δύο οθόνες. Ακόμα και αν μιλάμε για την κορυφαία έκδοση λοιπόν, το νέο MG3 είναι διαθέσιμο με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία οθόνη αφής, τοποθετημένη στο πάνω μέρος του ταμπλό και στο ίδιο ύψος με τον πίνακα οργάνων, για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Αμφότερες φαίνεται ότι χρησιμοποιούν την τελευταία εκδοχή του λογισμικού της αγγλικής μάρκας όπως το έχουμε ήδη δει στο αμιγώς ηλεκτρικό MG4.

Άλλες λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε από την μοναδική φωτογραφία που έχουμε στη διάθεση μας είναι τα χειριστήρια στο κέντρο του ταμπλό, κάτω από την οθόνης αφής, οι όμορφες επενδύσεις με τις πορτοκαλί ραφές που “σπάνε” την μονοτονία του γκρι και του μαύρου καθώς και τον μεγάλο, περιστροφικό επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων του πρώτου full-υβριδικού κινητήριου συνόλου της MG που ονομάζεται Hybrid Plus. Η εταιρία δεν παρέχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά αλλά υπόσχεται έναν κορυφαίο για την κατηγορία συνδυασμό αποδοτικότητας, επιδόσεων και δυνατότητας κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αυτά προς το παρόν. Για επιπλέον λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα πρέπει να περιμένουμε αλλά το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως το νέο MG3 θα είναι θεαματικά καλύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά – λογικό και αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό παρουσιάστηκε το 2011, όταν ο κόσμος αλλά και η ίδια η MG ήταν πολύ διαφορετικά. Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο αυτή η αναβάθμιση θα επηρεάσει την τιμή του αγγλικού supermini…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό