15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το νέο Mazda CX-50 τοποθετείται μεταξύ των CX-30 & CX-5. Στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mazda παρουσίασε ένα νέο SUV στις ΗΠΑ, το CX-50, το οποίο έχει την πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση από όλα τα άλλα αντίστοιχα μοντέλα της γκάμας της.

Ταυτόχρονα είναι και στάνταρ τετρακίνητο, έχει αρκετά προγράμματα οδήγησης αλλά και πάλι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα δυναμικά του χαρακτηριστικά στην άσφαλτο.

Αισθητικά ακολουθεί το Kodo design της ιαπωνικής μάρκας συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από το ηλεκτρικό ΜΧ-30 όσο και από το CX-30 αλλά και το 3. Το τελευταίο μάλιστα αποτέλεσε το πρότυπο και για την εικόνα του εσωτερικού του.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες του CX-50 είναι ατμοσφαιρικές και turbo εκδόσεις του 2.5 Skyactiv-G της μάρκας, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στο μέλλον θα ακολουθήσουν και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Μεταξύ αυτών και μια υβριδική.

Το CX-50 δεν θα διατίθεται στην Ευρώπη. Εδώ η γκάμα των SUV της Mazda θα συμπληρωθεί προς τα πάνω από τα CX-60 και CX-80. Αντίστοιχα τα πιο μεγάλα μοντέλα για τις ΗΠΑ θα είναι τα CX-70 και CX-90, στα οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και ο ολοκαίνουργιος εξακύλινδρος της Mazda.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό