16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το νέο Mazda CX-5 έχει πλέον σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δυναμικό Mazda CX-5 θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους, με σημαντικές αναβαθμίσεις. Θα διαθέτει το πρόγραμμα Mi-Drive, βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά, νέο στυλ και μεγαλύτερη διαφοροποίηση γκάμας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα Mi-Drive, θα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει το καταλληλότερο πρόγραμμα οδήγησης με το πάτημα ενός διακόπτη. Τα μοντέλα που εξοπλίζονται με i-Activ AWD θα εφοδιάζονται και με μία πρόσθετη λειτουργία εκτός δρόμου, η οποία κάνει την οδήγηση πιο φυσική κατά την κίνηση σε ανώμαλο και ολισθηρό οδόστρωμα.

Η επόμενη γενιά της αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle υιοθετείται τώρα και στο νέο CX-5, εξελίσσοντας περαιτέρω το αμάξωμα, την ανάρτηση και τα καθίσματα, για να βελτιώσει την άνεση οδήγησης και να περιορίσει την κόπωση. Ο θόρυβος του δρόμου έχει επίσης μειωθεί σημαντικά, ιδιαίτερα όταν οδηγείτε σε ανώμαλο οδόστρωμα, όπως είναι οι χωματόδρομοι.

Το μπροστινό μέρος του μοντέλου διαθέτει μια νέα, τρισδιάστατη μάσκα και νέας σχεδίασης πτέρυγα. Και τα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω, έχουν επίσης επανασχεδιαστεί, ενώ προστέθηκε και ένα νέο εξωτερικό χρώμα, το Zircon Sand.

Το εσωτερικό του CX-5 του 2022 διαθέτει τώρα και σύστημα ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης κινητού τηλεφώνου Qi, στην κεντρική κονσόλα. Το διπλής όψης και δύο τμημάτων, πάτωμα του χώρου αποσκευών βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το κατώφλι του πορτμπαγκάζ βοηθώντας έτσι την εύκολη φόρτωση. Η αναβαθμισμένη γκάμα των συστημάτων ασφαλείας i-Activsense περιλαμβάνει πλέον σύστημα υποβοήθησης σε ταξίδι ή μποτιλιάρισμα (Cruise & Traffic Support – CTS). Το CTS συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης του οδηγού, βοηθώντας με το γκάζι, το πεντάλ φρένου και το τιμόνι, σε περιπτώσεις που πέσετε σε μποτιλιάρισμα. Τέλος, οι μπροστινοί προσαρμοζόμενοι προβολείς LED (ALH) έχουν επίσης εξελιχθεί παρέχοντας καλύτερο έλεγχο της κατανομής της δέσμης των προβολέων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό