23.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Το νέο Honda HR-V e:HEV στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο, ανανεωμένο Honda HR-V e:HEV διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, κορυφαία υβριδική απόδοση και τεχνολογίες που ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια. Με βελτιώσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, το HR-V παραμένει ένα από τα πιο πρακτικά και ευρύχωρα κόμπακτ SUV της κατηγορίας του, ενώ η υβριδική τεχνολογία e:HEV με δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρει εξαιρετική απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Κύρια Χαρακτηριστικά του Honda HR-V e:HEV

Υβριδικό Σύστημα e:HEV: Αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες και έναν βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, αποδίδοντας συνολικά 131 ίππους. Η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Κατανάλωση και Εκπομπές: Κατανάλωση καυσίμου 5,4 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Πρακτικότητα και Ευρυχωρία: Η έξυπνη χωροταξία και τα καθίσματα Magic Seats προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης για μέγιστη ευελιξία.

Ασφάλεια Honda SENSING: Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως το Collision Mitigation Braking System, το Adaptive Cruise Control και το νέο Traffic Jam Assist.

Νέος Σχεδιασμός και Premium Εσωτερικό

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του HR-V έχει ανανεωθεί με νέα μάσκα, σκουρόχρωμα στοιχεία προβολέων και LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν τα premium υλικά, ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων και οι νέες τεχνολογίες άνεσης. Το σύστημα διάχυσης αέρα (Air Diffusion System) προσφέρει πιο φυσική αίσθηση κλιματισμού, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει αναβαθμιστεί εργονομικά με ασύρματη φόρτιση.

Τεχνολογία και Συνδεσιμότητα

Η οθόνη αφής των 9,0 ιντσών παρέχει υποστήριξη για Apple CarPlay και Android Auto, εξασφαλίζοντας άμεση συνδεσιμότητα με το smartphone του χρήστη. Επιπλέον, το premium ηχοσύστημα με 10 ηχεία και η ηλεκτρική πίσω πόρτα με λειτουργία hands-free προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια.

Τις τιμές του νέου Honda HR-V, καθώς και των άλλων μοντέλων της Honda μπορείτε να τις δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, είτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το HR-V και ΕΔΩ για όλα τα Honda.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό