15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το νέο Honda Civic Type R θα είναι από τους τελευταίους των Μοϊκανών

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Type R θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 ως ένα από τα τελευταία αυθεντικά hot-hatch δίχως κανένα υβριδικό υποκατάστατο.
Η καινούργια γενιά του Honda Civic αναμένεται στην Ευρώπης στις αρχές του 2022 με πλήρως υβριδικά συστήματα πρόωσης και κινητήρες 1.500 και 2.000 κυβικών. Τα οποία έχουμε δει και στα άλλα μοντέλα της εταιρείας.
Στην πορεία αναμένεται να κυκλοφορήσει και το μόνο μοντέλο της εταιρείας με συμβατικό, δηλαδή μη εξηλεκτρισμένο κινητήρα που δεν θα είναι άλλο από το κορυφαίο μοντέλο της γκάμα, το Type R. Το οποίο παρά τις φήμες που κατά καιρούς είχαν κυκλοφορήσει θα κινείται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και πάλι από τον τετρακύλινδρο turbo των 2.000 κυβικών που χρησιμοποιείται και στο τρέχον μοντέλο.

Στο καινούργιο θα υπάρχει η ανανεωμένη εκδοχή του με τουλάχιστον 320 ίππους και κίνηση στους εμπρός τροχούς -είναι σχεδόν σίγουρο πως η Honda θα διεκδικήσει εκ νέου το αντίστοιχο ρεκόρ στο Nürburgring- ενώ δεδομένο θεωρείται και το αεροδυναμικό κιτ.
Μια πολύ καλή προσέγγιση της εικόνας του νέου Civic Type R προέρχεται από τη ρωσική kolesa.ru, που φυσικά έχει διατηρήσει και τις τριπλές απολήξεις της εξάτμισης που είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν και στην καινούργια γενιά μιας και αποτελούν πλέον βασικό στοιχείο αναγνώρισης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό