24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο extreme sport που θα σε τρελάνει: Υποβρύχιο jet ski σε σχήμα καρχαρία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαντάσου να βρίσκεσαι μέσα σε μία τεράστια κάψουλα με όψη καρχαρία και να «σχίζεις» με αυτήν τα κύματα, μπαίνοντας άφοβα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μια εμπειρία ικανή να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη.

Ο λόγος για το seabreacher, ένα νέο extreme θαλάσσιο σπορ που έχει προκαλέσει «τρέλα» στους φαν του είδους.

Πρόκειται για ένα διθέσιο jet ski όχημα με υποβρύχια δυνατότητα. Το όχημα έχει σχήμα ανάλογο με αυτό του δελφινιού ή του καρχαρία και το νόημα πίσω από το σχεδιασμό του είναι να μιμείται τις κινήσεις αυτών των θαλάσσιων πλασμάτων.

Η τικ τόκερ Ελεάννα Μανώλη δοκίμασε το νέο αυτό extreme σπορ, το οποίο συνάντησε στη Μάλτα και όπως λέει «είναι ένα από τα τρία που υπάρχουν σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Ο χρήστης του seabreacher φορά σωσίβιο και στη συνέχεια μεταφέρεται με jet ski σε μία πλωτή εξέδρα. Στη συνέχεια μπαίνει στο seabreacher και ξεκινά τη βόλτα… «στο φτερό του καρχαρία».

Μέσα στο όχημα δεν επιτρέπονται ούτε γυαλιά ούτε κινητό τηλέφωνο, λόγω των έντονων αναταράξεων.

Ωστόσο, για να κάνετε μια βόλτα με αυτό το απίστευτο πλοίο, υποβρύχιο και jet ski μαζί, χρειάζεται να βάλετε κάπως βαθιά το χέρι στην τσέπη: κοστίζει 155 ευρώ το άτομο, συν 25 ευρώ αν θέλει κανείς να αποτυπώσει την εμπειρία του σε βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό