22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

το νέο Clio στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο CLIO που έγινε ποτέ, αλλά και το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο της κατηγορίας του καθώς συνδυάζει την ξεχωριστή αισθητική με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά και την υπερπλήρη γκάμα κινητήρων, ενώ πλαισιώνεται από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που του εξασφάλισαν τα 5 αστέρια, αλλά και τη διάκριση του Best in Class μοντέλου στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.
Τώρα, είναι η καλύτερη περίοδος για να το γνωρίσει κανείς από κοντά και να το κάνει δικό του, αξιοποιώντας τα οφέλη που προκύπτουν από το πακέτο προνομίων αγοράς, τη νέα πιο προσιτή τιμή του, αλλά και τα δώρα που παίρνει κανείς αν το επιλέξει. Έτσι, για την περίοδο από τις 6-23 Μαΐου το νέο Renault CLIO εκτίθεται στο πολύχρωμο, ανοιξιάτικο περιβάλλον της 67ης  Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, που είναι κατάλληλο για δροσερούς και ασφαλείς περιπάτους με όλη την οικογένεια.
H Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο και αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αν και η φετινή 67η Ανθοκομική Έκθεση τελείται υπό ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, αποτελεί ένα από τα πρώτα κοινωνικά γεγονότα που οι πολίτες της πρωτεύουσας μπορούν να απολαύσουν με μια αίσθηση ελευθερίας, καθώς συμπίπτει και με το τέλος του lockdown στην περιοχή μας.
Η εταιρεία Automotivo, μέλος του επίσημου δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia, είναι εκεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί το νέο Renault CLIO είναι το πιο ολοκληρωμένο, ποιοτικό και ασφαλές μοντέλο της κατηγορίας του. Παράλληλα, τα στελέχη της Automotivo μπορούν να αναλύσουν στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης όλα τα οφέλη απόκτησης του νέου Renault CLIO όπως τα ακόλουθα:

Νέα τιμή από 13.790€
Το εργοστασιακό LPG χωρίς χρέωση
Έκπτωση Πελάτη*
Δωρεάν μεταλλικό χρώμα*
Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault *
Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες*
Δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Τέλος, όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το αγαπημένο τους νέο Renault CLIO, γεμάτο καύσιμο, για μία εβδομάδα!  
(*) Δεν ισχύει για την έκδοση 1.0 SCe 65hp AUTHENTIC
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό