22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο Ariya Nismo έρχεται Ευρώπη! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ariya NISMO, το νέο 100% ηλεκτρικό και δυναμικό μοντέλο της Nissan, έρχεται σύντομα στους ευρωπαϊκούς δρόμους και υπόσχεται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία οδήγησης. Βασισμένο στην πλούσια παράδοση της NISMO, το Ariya NISMO συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με σπορ σχεδίαση και εξαιρετικές επιδόσεις, αναδεικνύοντας το όραμα της Nissan για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα 87 kWh που αποδίδει 320 kW (600 Nm), το Ariya NISMO επιταχύνει από 0-100 km/h σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Αυτή η απόδοση, σε συνδυασμό με το σύστημα e-4ORCE τετρακίνησης, εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, διατηρώντας την αίσθηση ενός σπορ αυτοκινήτου.

Το αμάξωμα του Ariya NISMO ξεχωρίζει για την αεροδυναμική του σχεδίαση, εμπνευσμένη από τη Formula E, που συμβάλλει στη μείωση της οπισθέλκουσας και την αύξηση της σταθερότητας. Τα ελαστικά Michelin Pilot Sport EV και οι ζάντες ENKEI 20 ιντσών συνεισφέρουν στην άριστη οδηγική συμπεριφορά, ενώ οι αεροτομές και οι αεροκουρτίνες κατευθύνουν τον αέρα με απόλυτη ακρίβεια.

Στο εσωτερικό, το Ariya NISMO προσφέρει premium άνεση, με καθίσματα από υλικά τύπου σουέντ και κόκκινες ραφές που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του. Η προσθήκη του ειδικού «NISMO mode» προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες, ενώ το προηγμένο σύστημα ανάρτησης εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα σε κάθε στροφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό