18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο action game της Square Enix βασισμένο στην ταινία της Marvel

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Square Enix ετοιμάζει ακόμη ένα παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν της Marvel, με την εταιρεία να ανακοινώνει στην E3 2021 το Guardians of the Galaxy. Πρόκειται για ένα action adventure σε third-person οπτική που θα προσφέρει μόνο single – player campaign και θα ακολουθεί τα γεγονότα της ομώνυμης ταινίας. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Eidos-Montreal, η οποία μάλιστα επιβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχει σύστημα μικροσυναλλαγών ή DLCs.

Στο Guardians of the Galaxy οι gamers θα αναλαμβάνουν τον ρόλο του Peter “Star-Lord” Quill, τον επονομαζόομενο “ηγέτη” των Guardians, ενώ στην υπόλοιποη ομάδα συναντάμε τους Rocket, Drax, Gamora και φυσικά τον Groot. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιλογή χαρακτήρα, οι υπόλοιποι συμμετέχουν ως υποστηρικτικοί ήρωες σε μάχες και διαλόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργός δίνει υπόσχεση για “απίστευτο soundtrack” που θα περιλαμβάνει πολλές επιτυχίες των 80s, αλλά και original κομμάτια.

Το Guardians of the Galaxy θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2021 σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5, αλλά και μέσα από την υπηρεσία Nia GeForce NOW.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό