27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Σάκκαρη με την… απλησίαστη τιμή

Ειδήσεις Ελλάδα

Αδιαμφισβήτητα η Μαρία Σάκκαρη είναι μια από τις κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως. Η Ελληνίδα αθλήτρια προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και πριν «πετάξει» για την Πόλη του Φωτός απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης.

Η Σάκκαρη απέκτησε ένα… διαστημικό μοντέλο της Πόρσε, μιας και η ίδια είναι τόσο μεγάλη λάτρης των αυτοκινήτων αλλά και brand ambassador της Porsche Greece τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει συχνά υπερπολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων, για χάρη της γερμανικής εταιρείας, με το τελευταίο μάλιστα να είναι πραγματικά απίστευτο.

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό σπορ μοντέλο το οποίο έχει στην κατοχή της εδώ και λίγους μήνες η τενίστρια. Το αμάξι διαθέτει  ηλεκτροκινητήρα 598 ίππων (με overboost) και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,7’’ και μέχρι την τελική ταχύτητα των 250 km/h, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα 424-490 km.

Μιλάμε για ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας το οποίο κάνει αίσθηση τόσο για τα καινούργια χαρακτηριστικά του αλλά και για την πολυτελή του εμφάνιση η οποία είναι κάτι παρά πάνω από εντυπωσιακή.

Η τιμή του φυσικά είναι… ανάλογη μιας και ένα μοντέλο Taycan GTS Sport Turismo στην Ελλάδα ξεκινά από το ποσό των 140.900 €.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό