31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το νέο σήμα του «πεντάστερου» Ολυμπιακού με… άρωμα το ευρωπαϊκό είναι γεγονός

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη της 29ης Μαΐου του 2024, γράφτηκε λαμπρή ιστορία για έναν ολόκληρο σύλλογο και για ολόκληρο το ποδόσφαιρο μιας χώρας.

Ο λόγος φυσικά για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της Ελλάδας σε επίπεδο συλλόγων από τον Ολυμπιακό, ο οποίος «έγραψε» με χρυσά γράμματα την πιο λαμπρή σελίδα της 99χρονης ιστορίας του, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 της Φιορεντίνα μετά από 120 λεπτά δραματικού αγώνα στον αλησμόνητο, πλέον, τελικό της «ΟΠΑΠ Arena» για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Δράστης τελευταίας στιγμής φυσικά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος πέτυχε το 11ο και πιο κρίσιμο γκολ του στα νοκ-άουτ του Europa Conference League για να χαρίσει τον τίτλο στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Πολλά αλλάζουν πλέον όσον αφορά το πρεστίζ της ομάδας αλλά και της χώρας μας μετά από αυτήν την τεράστια διεθνή διάκριση, ενώ υπήρξαν αλλαγές και στο έμβλημα των Πειραιωτών. Προφανώς και πλέον υπάρχει το επετειακό σήμα που θα χρησιμοποιείται για τα 100 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου που συμπληρώνονται το επόμενο έτος.

𝐏𝐑𝐎𝐔𝐃 𝐎𝐅 𝐎𝐔𝐑 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒!

𝐏𝐑𝐎𝐔𝐃 𝐎𝐅 𝐎𝐔𝐑 𝟒𝟕 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒𝐇𝐈𝐏 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐄𝐒!

𝐏𝐑𝐎𝐔𝐃 𝐎𝐅 𝐎𝐔𝐑 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐓𝐑𝐎𝐏𝐇𝐘!

🔴 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒 ⚪️ pic.twitter.com/qdIrhaIM58

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 7, 2024

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια αλλαγή αντάξια της ευρωπαϊκής επιτυχίας που κατόρθωσε. Πλέον, όχι τέσσερα, αλλα πέντε αστέρια κοσμούν τον «δαφνοστεφανωμένο», αφού πέραν της δεκάδας πρωταθλημάτων που εκπροσωπεί το κάθε αστέρι, πλέον υπάρχει και ένα ξεχωριστό, ένα πέμπτο που υπενθυμίζει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ομάδας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό