35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το νέο ποδοσφαιρικό game που θα «σαρώσει» – Καλύτερο από το FIFA []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε καλοκαίρι, όλοι θέλουμε και συνάμα αδημονούμε για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να αρχίσει και η αγορά των ποδοσφαιρικών game. Παλαιότερα, σε κονσόλες μόνο, υπήρχαν το PES και το FIFA, το οποίο μετονομάστηκε σε EAFC μετά την «ρήξη» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της εταιρείας που έφτιαχνε το παιχνίδι, την EA Sports.

Το νέο αυτό game, ονομάζεται Copa City και έρχεται.. να ταράξει την αγορά, αλλά και να γίνει το καλύτερο σε όλη την υφήλιο με την πρώτη του σεζόν στα καταστήματα. 

Ποιο είναι το Copa City: Οι ιδιαίτερες «πινελιές» που δεν έχουν τα άλλα

Το Copa CIty, θα βγει στις «αίθουσες» των καταστημάτων αρχές του 2025. Είναι ένα tycoon-arcade παιχνίδι, στο οποίο δεν είσαι ο προπονητής της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος! Αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί σε game, με αποτελέσμα να το καθιστά ιδιαίτερο. Παράλληλα, από όσα μπορέσαμε να δούμε από το trailer, θα μπορούμε να ελέγχουμε πολλά πράγματα, όπως την τοποθέτηση των φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου, τα οικονομικά του κλαμπ, αλλά και να στήνουμε γιγαντοοθόνες για τον κόσμο που δεν έχει πάρει εισιτήριο.

Αξίζει να αναφερθεί πως σίγουρα, θα είναι ένα είναι παιχνίδι που θα κατακλείσει την αγορά. Τα games στις κονσόλες πια, δεν είναι μόνο το PES και το EAFC, ή όπως είναι γνωστό σε όλους, FIFA. Αυτό, άλλαξε άρδην δύο χρόνια πριν όταν το Footaball Manager, το οποίο είναι γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, «άνοιξε» τα φτερά του και στην αγορά του ΧΒΟΧ και της Sony. Ταυτόχρονα, είναι και το UFL, όπου έχει ως πρεσβευτή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Τα τελευταία νέα για την FIFA, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον Τζιάνι Ινφαντίνο, θα κατασκευάσουν ένα παιχνίδι σε συνεργασία με την 2Κ.    

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό