27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο… Ευρωλιγκάτο τατουάζ του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με το επίθετό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Ρεάλ Μαδρίτης τον Μάιο του 2024 στο Βερολίνο θα μείνει αξέχαστη σε πολλού υποστηρικτές του «τριφυλλιού», αλλά και στα μέλη της ομάδας. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο ευρωπαϊκό «Πάνθεον» του μπάσκετ μετά από 13 χρόνια και αυτό ήθελε να το κουβαλάει για πάντα πάνω του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ του Εργκίν Αταμάν, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στους οποίους θα συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας, έκλεισε ραντεβού σε στούντιο τατουάζ. Εκεί, «χτύπησε» κάτω από τον λαιμό το κύπελλο της Euroleague, σε μικρό σχέδιο, το οποίο συνοδευόταν χαμηλά από το επίθετό του.

Instagram: @hellenicbf

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκη δεν ήθελε να έχει την βραδιά του Βερολίνου μονάχα στο μυαλό του σαν ανάμνηση και επέλεξε να την φέρει και πάνω στο σώμα του, σαν σχέδιο. Αυτό είναι το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Παναθηναϊκού AKTOR και ήταν το πιο… γλυκό από όλα τα άλλα στην τροπαιοθήκη του.

Οι υποστηρικτές των «πρασίνων» περίμεναν 12 χρόνια για να δουν την ομάδα του στα play-off της Euroleague και 13 για να πανηγυρίσουν τον τίτλο της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας της «Γηραιάς Ηπείρου». Μετά από μία… άγωνη δεκαετία, ο Εργκίν Αταμάν πήρε την παρέα του «τριφυλλιού» από το χέρι και την ανέβασε ξανά στο «Έβερεστ» της Ευρώπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό