15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το νέο δωρεάν shooter της Ubisoft

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ubisoft συνεχίζει να “αρμέγει” το σύμπαν του Tom Clancy ανακοινώνοντας το XDefiant, ένα νέο free-to-play shooter που θα συνδυάσει χαρακτήρες και στοιχεία από όλες τις ιστορίες του θρυλικού δημιουργού (Splinter Cell, Ghost Recon, The Division κλπ.) σε μάχες 6v6 σε αρένα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το XDefiant θα δώσει στους gamers διαφορετικές ικανότητες ανάλογα με τον ήρωα που επιλέγουν, καθώς και την επιλογή να αλλάζουν εξοπλισμό εν μέσω της ίδιας μάχης μετά από κάθε respawn. Οι μάχες θα ακολουθήσουν την κλασική συνταγή και θα ολοκληρώνονται είτε με την επίτευξη κάποιου συγκεκριμένου στόχου, είτε με εξόντωση της αντίπαλης ομάδας.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως η Ubisoft θα ξεκινήσει τις δοκιμές στις αρχές Αυγούστου με PC gamers σε ΗΠΑ και Καναδά. Το Tom Clancy’s XDefiant αναμένεται σε Windows PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, Ubisoft Connect, Amazon Luna και Google Stadia με υποστήριξη cross-play.

Εξάλλου, η εταιρεία αποκάλυψε πως μεταφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας των Rainbox Six Extraction και Riders Republic σε μεταγενέστερο χρόνο αντί του προσεχή Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό