22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το νέο διοικητή της Πυροσβεστικής στη Χαλανδρίτσα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον νέο Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χαλανδρίτσας, Αλέξανδρο Καραγεώργη υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής.

Ο κ. Μπαρής αφού συνεχάρη τον νέο Διοικητή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, όμως και επειδή διανύουμε αντιπυρική περίοδο με τους όποιους κινδύνους εγκυμονούν και οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται στην περιοχή, έγινε εκτενής συζήτηση και για το βαθμό ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και με αποτελεσματικότητα ενδεχόμενη πυρκαγιά.

Ο νέος Διοικητής Αλέξανδρος. Καραγεώργης εξέφρασε την πρόθεσή του να υπάρχει αγαστή και συνεχής συνεργασία, ενώ από την πλευρά του, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι όλα τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος θα είναι στη διάθεση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Προτεραιότητά μας είναι  η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού πλούτου της περιοχής μας. Ήδη το Συντονιστικό Τοπικό όργανο του Δήμου μας έχει ολοκληρωμένο σχέδιο επέμβασης, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι προληπτικές περιπολίες από εθελοντές. Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν αυτή την περίοδο εργασίες στην ύπαιθρο, καθώς και όποια άλλη δραστηριότητα εντός των δασών μας. Μην ξεχνάμε ότι μία σπίθα αρκεί για να σπείρει τον όλεθρο. Ας έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοικτά…», τόνισε ο κ. Μπαρής.

Στη συνάντηση ήταν επίσης, παρόντες οι αντιδήμαρχοι, Ζώης Μαρτζάκλης, Διονύσης Γεωργαντόπουλος και Παναγιώτης Λαλιώτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό