35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Το μπόνους, το φοιτητικό δάνειο του Τάιλερ και τα αστακοκάραβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε Μέσα Ενημέρωσης που βρίσκονται σε «διατεταγμένη υπηρεσία» προς όφελος της κυβέρνησης απέδωσε ο κ. Κασσελάκης το θόρυβο που προκλήθηκε για το πόθεν έσχες του μετά και τη δημοσιοποίηση του Excel με τα περιουσιακά του στοιχεία προσπερνώντας τα περί αυτογκόλ σχετικά με τη διαχείριση του θέματος από την πρώτη στιγμή. 

«Τα έχω όλα τα έγγραφα, ας ανοίξει τώρα ο πρωθυπουργός την πλατφόρμα για το πόθεν έσχες και να τα παρουσιάσουμε όλα» είπε στο κεντρικό δελτίου του ΑΝΤ1 ο κ. Κασσελάκης επαναφέροντας το θέμα των δανείων της ΝΔ και των οφειλών του κόμματος που «δεν είναι δημόσιες», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Επανέλαβε δε πως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2016 δεν θα έπρεπε να υπάρχει από τη στιγμή που αποφασίστηκε να υπάρχουν απόδημοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας – «ο νόμος έγινε ώστε οι πολιτικοί που έχουν προδώσει αυτή τη χώρα να μη βγάζουν ΄μαύρα’ στο εξωτερικό» προσέθεσε. 

«Ναι ήταν μία παρατυπία αλλά δεν επηρέασε κανέναν στην Ελλάδα και τίποτα στην πολιτική» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της εξωχώρια εταιρεία στην οποία συμμετείχε. 

Οι αμοιβές, το φοιτητικό δάνειο του Τάιλερ και τα αστακοκάραβα 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για τα 2 εκατ. δολάρια που παρουσιάζονται στο Excel ως εισοδήματα, απάντησε πως πρόκειται για την αμοιβή και το μπόνους που έλαβε «για τα 50 εκατ. ευρώ που έβγαλα για τους επενδυτές μου…». Και αυτά τα χρήματα όπως είπε αγοράστηκε και το σπίτι του 1,8 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι. 

Ως προς τα υψηλά δάνεια των 1,6 εκατ. δολαρίων ο κ. Κασσελάκης είπε πως πρόκειται για ένα δάνειο που αγοράστηκε και βρίσκεται υπό υποθήκη στη Νέα Υόρκη και το οποίο πληρώνεται από τα μισθώματά του αλλά και ένα φοιτητικό δάνειο που έλαβε ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ.  

Για τα περιβόητα αστακοκάραβα είπε πως δεν έχει καμία σχέση πλέον με αυτή την επαγγελματική δραστηριότητα, για την οποία υπενθυμίζεται πως έχει δηλώσει ότι έχει αποχωρήσει ήδη από τον Μάρτιο του 2023. 

Πάντως ο κ. Κασσελάκης έκανε όπισθεν σχετικά με τον χαρακτηρισμό «Αλ Καπόνε» που χρησιμοποίησε χθες (3/06) από τη Θεσσαλονίκη για τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως ποτέ δεν αποκάλεσε κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Είναι κρίμα που ένα ολόκληρο σύστημα θέλει να αποπροσανατολίσει από τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως είναι η ακρίβεια», τόνισε ο κ. Κασσελάκης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό