27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «μπαμ» έγινε: Ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Ελ Κααμπί!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός φορ, συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θα παραμείνει στο λιμάνι για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο στον παίκτη με αποδοχές που θα φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια, με τον ίδιο να δέχεται τελικώς την προσφορά και να συνεχίζουν μαζί.

Ο 31χρονος, έβαλε έτσι στοπ, στις όποιες «σειρήνες» που ακούγονταν από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, για ενδεχόμενη μετακίνησή του, παραμένοντας στην ομάδα όπου αναδείχθηκε και έγινε Κυπελλούχος Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι», ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια μεταγραφή που τους… έκαιγε, κρατώντας το πρώτο τους σκόρερ, και εκ των σημαντικότερων παικτών τους σε αυτή την θρυλική πορεία στο Conference League.

O ίδιος βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για την παραμονή του, αλλά η κατάσταση δεν είχε ξεκαθαριστεί ακόμη. Ο παίκτης πήγε για προετοιμασία στην Ολλανδία και έτσι τελικώς βρέθηκε και η «χρυσή» τομή για την παραμονή του Μαροκινού φορ. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του στα social media, γράφοντας: «ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ και ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ Μαζί και τώρα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΥΜΕ μαζί! Ο Αγιούμπ Ελ Κάαμπι ανανέωσε με τον Ολυμπιακό!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό