25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Το μοιραίο αυτογκόλ του Ακαϊντίν και οι αντιδράσεις των Τούρκων που έγιναν… Τούρκοι [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν πλήρωσε την αδράνειά του και στο γύρισμα της μπάλας προς το τέρμα, πέτυχε αυτογκόλ. Ήταν το μοιραίο 2-0 της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία για το Euro 2024. O γκολκίπερ Μπαγιντίρ δεν πρόλαβε ποτέ το γύρισμα, η παρέα του Ρονάλντο σκόραρε δεύτερο γκολ (μετά το 1-0 του Μπερνάρντο Σίλβα στο 21’) και όλα τελείωσαν εκεί.

Παρ’ ότι η Τουρκία μετρά τρεις βαθμούς από την πρεμιέρα με τη Γεωργία και είναι ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης, οι φίλοι της Εθνικής τους ομάδας δεν… τσιγκουνεύτηκαν στα σχόλια κατά του Ακαϊντίν, ο οποίος όπως είναι φυσικό βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο.

Το Twitter έκανε πάρτι κατά του αμυντικού του Παναθηναϊκού. Μερικά από τα σχόλια είναι απολαυστικά.

Κάποιος μάλιστα… συναρμολόγησε τρία αυτογκόλ ή λανθασμένες πάσες-γυρίσματα προς το τέρμα, από την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε, στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Τουρκίας.

Ο Altay δεν είχε καμία ευθύνη για αυτή την ηλιθιότητα. Είναι ένα λάθος που συνάδει με την ικανότητα του ίδιου του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος πασάρει στην περιοχή χωρίς να κοιτάξει γύρω του και το τέρμα του.

Ο Samet Akaydin σημείωσε αυτογκόλ μετά το τέλος του αγώνα…

Πριν από 4 ημέρες: Βρείτε τον σύντροφο που έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του Σαμέτ Ακαϊντίν ότι θα βάλει αυτογκόλ στο ματς με την Πορτογαλία και αφήστε τον να μπει στην πρώτη 11άδα. Πώς το ήξερες, αδερφέ…

4 gün önce Samet Akaydın’ın fotoğrafının altına Portekiz maçında kendi kalesine gol atar yazan arkadaşı bulun ilk 11’i o kursun. Nerden bildin be kardeşim… pic.twitter.com/cC3i0zoSAS

— Cihat Polat (@cihatpolatr) June 23, 2024

Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Samet Akaydin, πρώτος σκόρερ με αυτογκόλ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό