26.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Το μικρό «θαύμα» του Άκη Μάντζιου στον φετινό Άρη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν στις 30 Μαΐου η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωνε την παραμονή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας για ακόμη μια σεζόν, πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να μιλήσουν για «λευκή πετσέτα» από την πλευρά των «κίτρινων». Κανένας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν υπολόγιζε την ομάδα της Θεσσαλονίκης που μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα το Σάββατο (5/10) μετά τη νίκη επί της Λαμίας, η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί βρισκόταν μέχρι χθες το βράδυ, ωστόσο μετά τα γκολ των Καμαρά, Σβαμπ στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον συμπολίτη και τον άφησε δεύτερο μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ουσία είναι πως ο Μάντζιος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά. Είναι χαρακτηριστικό πως σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά παιχνίδια, οι «κίτρινοι» είναι ήδη στο +5.

Μόνο με ΟΦΗ το ίδιο αποτέλεσμα

Στην πρεμιέρα φέτος ο Άρης δεν κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (1-1) εκεί όπου πέρσι είχε κερδίσει με 2-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέρασε από τις Σέρρες (0-1) ενώ στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Διαφορετικό το αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αστέρα AKTOR, αφού φέτος δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά ενώ πέρσι είχε επικρατήσει 3-2.

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από τις επτά που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Άρης που τον κέρδισε και πέρσι αλλά την αγωνιστική περίοδο 2024-25 με το ίδιο μάλιστα σκορ (3-2)! Από εκεί και πέρα, ο Άρης φέτος κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1 ενώ πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν είχε ούτε βαθμό (ήττα με 2-1) ενώ στην Τούμπα δεν έχασε ούτε πέρσι, ούτε φυσικά και φέτος.

Απλά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε πάρει τον βαθμό (0-0) ενώ πριν από λίγες μέρες πήρε τη σπουδαία νίκη (0-1) με την γκολάρα του Μανού Γκαρθία. Τέλος, ο Άρης για την 7η αγωνιστική το περασμένο Σάββατο (5/10) κέρδισε τη Λαμία (2-0) που πέρσι του είχε κάνει ζημιά μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με απλά λόγια ο φετινός Άρης του Άκη Μάντζιου είναι ήδη στο +5 σε σχέση με τα περσινά αντίστοιχα παιχνίδια. Φέτος έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς απέναντι σε Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ (εκτός), Ολυμπιακό, Αστέρα AKTOR, Λαμία (εντός) ενώ πέρσι στα αντίστοιχα παιχνίδια είχε μαζέψει 9 πόντους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό