20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το μεγάλο SUV της Alfa Romeo θα λέγεται Castello

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alfa Romeo θέλει να διαδραματίσει στο μέλλον πιο σημαντικό ρόλο από το σημερινό της και έτσι προγραμματίζει τη διεύρυνση της γκάμας των SUV της. Και προς τα κάτω, μιας και μετά την Tonale θα ακολουθήσει του χρόνου η Brennero στην κατηγορία Β, αλλά και προς τα πάνω.
Με ένα SUV που θα ανταγωνίζεται τις Mercedes GLE, BMW X5, Audi Q7 και Volvo XC90, θα βασίζεται στο νέο πλαίσιο SCLA-Large της Stellantis και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ονομάζεται Castello. Όνομα που μάλλον προέρχεται από τον πύργο Castello Sfortzeso στο κέντρο της ιστορικής έδρας της μάρκας το Μιλάνο.

Η Castello, σύμφωνα και με δηλώσεις του επικεφαλής της μάρκας Jean-Philippe Imparato, θα παρουσιαστεί το 2027, όταν η Alfa Romeo θα είναι ήδη ηλεκτρική – From 2024, Alfa Becomes Alfa e-Romeo, όπως λένε οι ίδιο οι Ιταλοί.
Οι οποίοι εξετάζουν και μεγάλες λιμουζίνες, πάνω από τη Giulia, αφενός γιατί στις μεγάλες κατηγορίες τα ποσοστά κέρδους των κατασκευαστών είναι σαφώς μεγαλύτερα και αφετέρου γιατί με την παρουσία τους διευκολύνεται η παρουσία τους σε αγορές όπως η Κίνα.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό