24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μεγάλο comeback του Δημήτρη Καμπουράκη στη τηλεόραση – Τι είπε στο πρώτο του μήνυμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από παύση ενός, περίπου, χρόνου όπου είχε αποχωρήσει λόγω αδιαθεσίας από την εκπομπή του Open, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης επέστρεψε σήμερα στην τηλεόραση από τους δέκτες του Action 24.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παρουσιάζει την εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» με τον Βαγγέλη Γιακουμή και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό: «Καλημέρα. Δόξα τω Θεώ, καλά είμαστε, Οι πρωινοί νυστάζουμε λιγάκι. Οφείλουμε να το πούμε, θα το συνηθίσουμε. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που εντάξει, ξυπνάγαμε λίγο πιο αργά» παραδέχτηκε ο ίδιος.

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Γιακουμής σημείωσε: «Είμαστε στο Action και για κάθε Σαββατοκύριακο από τώρα μέχρι και για όλη τη σεζόν θα είμαστε μαζί με τον Δημήτρη εδώ για τέσσερις ώρες και θα σας κρατάμε συντροφιά με όλα όσα συμβαίνουν, εντός κι εκτός. Είναι πολλά δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν. Θα τα συζητάμε, θα τα σχολιάζουμε, θα περάσουμε καλά γιατί εκτός των άλλων, έχουμε και χιούμορ».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε και πάλι ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος αφού δεσμεύτηκε να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, απηύθυνε και ένα χιουμοριστικό κάλεσμα στους τηλεθεατές.

«Θα περάσουμε καλά. Θα κάνουμε μία προσπάθεια να σας διασκεδάσουμε κιόλας, αλλά δεν είμαστε και διασκεδαστές. Πάρτε κανένα τηλέφωνο να μας πείτε καμία καλημέρα, να μας πείτε τι θέλετε, να μας βρίσετε, ό,τι γουστάρετε» είπε ο δημοσιογράφος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό