18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Καταπέλτης για την κυβέρνηση η ομολογία του βασικού μάρτυρα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή» δηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία-μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ την περίοδο της πανδημίας.

Όπως σημειώνουν, «ο επικεφαλής της εταιρείας Initiative, Μιχ. Γκάλγκος, η οποία μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο! Ότι χωρίς δημόσια πρόσκληση, ο κατάλογος των ΜΜΕ επελέγη αποκλειστικά από την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλ. από τον κ. Πέτσα!

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ Κ.Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α

“Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε”, είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας Initiative και της κυβέρνησης, υλικό το οποίο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την αρχή και ακόμη δεν έχει προσκομισθεί» αναφέρουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συμπληρώνουν δε πως «ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης όλες τις διαδικασίες λογοκρισίας και αποκλεισμού των ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στην κυβέρνηση».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η σημερινή «δυσάρεστη για τη Ν.Δ. συνεδρίαση, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που οδήγησαν στη σύσταση της Εξεταστικής.

Ως εκ τούτου το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό