35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα, σας τυφλώνει τόσο, που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάρτηση του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τα δημοσιεύματα που κατηγόρησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι δεν άφησε λουλούδι στη θέση του αείμνηστου φροντιστη του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστου Μπαφέ.

Ολα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής, συμπεριλαμβανομένου και του κόουτς του Ολυμπιακού, τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη και με ανάρτησή του, ο Χρήστος Μπαφές εξηγεί πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κόουτς Αταμάν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει», καταλήγει στην ανάρτησή του, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.Το μισος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν…

— CHRISTOS BAFES (@CBafes) June 11, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό