18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα του Πελέ στον Νεϊμάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εμφάνιση (με γκολ) του Nεϊμάρ στη νίκη (4-0) εναντίον του Περού, στονδεύτερο αγώνα της Βραζιλίας στη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, συνεχίζει να προκαλεί επαίνους.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να συγχαρούν τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και ο Πελέ, ο οποίος του αφιέρωσε ένα συναισθηματικό μήνυμα στο Instagram, ενθαρρύνοντάς τον να ξεπεράσει το ρεκόρ του ως ο κορυφαίος σκόρερ της «Σελεσάο».

«Κάθε φορά που βλέπω αυτό το αγόρι, χαμογελά. Είναι αδύνατο να μην χαμογελάσεις κι εσύ. Είναι μεταδοτικό. Όπως όλοι οι Βραζιλιάνοι, είμαι πάντα χαρούμενος όταν τον βλέπω να παίζει ποδόσφαιρο», έγραψε ο «Βασιλιάς».

«Σήμερα έκανε ακόμη ένα βήμα προς το ρεκόρ μου στα γκολ με την Εθνική ομάδα. Και τον ενθαρρύνω να φτάσει εκεί, με την ίδια χαρά που είχα από τότε που τον είδα να παίζει για πρώτη φορά», συμπλήρωσε το μήνυμα, μαζί με μια φωτογραφία τους.

Ο Πελέ είναι πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Εθνικής Βραζιλίας με 77 τέρματα σε 92 αγώνες. Ο Νεϊμάρ, μετά το γκολ εναντίον του Περού, έχει 67 τέρματα (σε 105 αγώνες) και βρίσκεται μόλις 10 γκολ πίσω από το ρεκόρ του «μαύρου διαμαντιού», από το 1971.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό