22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ για Παναιτωλικό – Τότε η πιθανή επιστροφή Μασούρα και Ρέτσου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων και όλοι οι διεθνείς είναι πίσω στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για μία εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (15/09, 18:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1.

Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ για το 3/3

Με 3/3 έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ. Στόχος φυσικά των Πειραιωτών είναι να συνεχιστεί αυτό το σερί και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, είναι μία ευκαιρία για τους κυπελλούχους Ευρώπης να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της 4ης αγωνιστικής. Ο Βάσκος ζήτησε από τους παίκτες του να μην θεωρούν δεδομένη τη νίκη με την ομάδα του Αγρινίου και πως πρέπει να είναι όλοι σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Δείγμα του ότι τον απασχολεί κάθε ματς το ίδιο και σέβεται κάθε αντίπαλο.

Από την άλλη, οι δύο παίκτες που παραμένουν εκτός με τραυματισμό είναι οι Μασούρας και Ρέτσος. Οι δυο τους δύσκολα θα είναι στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά διαθέσιμα για το παιχνίδι με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό