23.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το μήνυμα του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί:«Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, άσε την Τουρκία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να κρατήσει τον Ελ Κααμπί στο Πειραιά, με τον Μαροκινό φορ να «πολιορκείται» τόσο από ομάδες της Τουρκίας αλλά και της Σαουδικής Αραβίας, ενώ δεν είναι λίγες αυτές οι οποίες τον έχουν στα… ραντάρ τους και από την Ευρώπη.

Ο ίδιος ο παίκτης δέχθηκε μια τεράστια προσφορά από τους «ερυθρόλευκους», η οποία αν οριστικοποιηθεί και οι δύο πλευρές τα βρουν μεταξύ τους, τότε θα μιλάμε για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια που έχουν γίνει ποτέ στην Super League. Ο επιθετικός από το Μαρόκο, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του… γράμμα προς τον Ελ Κααμπί, και τον καλεί να μείνει στην ομάδα.

Το γράμμα του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί:

“Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βώσες εδώ απ’ τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ’ όλους τους Ολυμπιακούς.

Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό”.

alexandris

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό