12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα της Φένλο για τον… μπαμπά Γιακουμάκη (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις Ελλάδα

08/08 – 23:46

Συγκλονιστική ΑΕΚάρα με 1000 κιλά… βαρίδια μέσα στο Celtic Park

bill_mia_zoi_aek – 08/06 – 22:33

—Κατάθεση ψυχής πάλι από την ομάδα για πολλοστή φορά τα δύο τελευταία χρόνια.Να είναι μήνας Αύγουστος και να μην έχεις, όχι επίσημο παιχνίδι, αλλά ούτε καν ημερομηνία για πρωτάθλημα.Να κληρώνεσαι με ομάδα καλή (όχι μεγαθήριο, αλλά καλή), μπαρουτοκαπνισμένη στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αρκετά επίσημα παιχνίδια στην πλάτη και δυνατή έδρα.Να σου τραυματίζονται δύο βασικότατα γρανάζια ελάχιστες μέρες πριν τα παιχνίδια.Να σου τραυματίζεται βασικός παίκτης στην προθέρμανση (!) και να ξεκινάς με αλλαγή από τα αποδυτήρια.Να τρως γκολ από καραμπόλα στην άμυνα, μόλις στο 17 και αντί το γήπεδο να γείρει και να μη σηκώσεις κεφάλι ξανά, να ισορροπείς και τελικά να ισοφαρίζεις πριν λήξει το ημίχρονο.Να κάνει ο διαιτητής το μοναδικό χοντρό λάθος εις βάρος σου και να παίζεις όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίχτες!Και παρόλα αυτά να τα δίνεις όλα να παίρνεις αποτέλεσμα και να φέρνεις το θέμα πρόκριση στην Αθήνα με σκορ υπέρ σου. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη ρεβάνς αλλά η ομάδα δείχνει και φέτος αυτά που έδειξε πέρσι και κατάφερε ότι κατάφερε. Χαρακτήρα, πάθος και αυτοθυσία για το σύνολο. Είναι μια απόλυτα ερωτεύσιμη ομάδα και ας μην έχει την μεγαλύτερη ποιότητα που είχε ποτέ. Όταν θα έρθει και αυτή (θέμα χρόνου είναι) θα παραμιλάμε, αλλά και έτσι όπως είναι, όποιος έχει μάτια βλέπει.Ραντεβού την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω αν θα περάσουμε, μακάρι να γίνει. Ξέρω πως θα είναι ένα ακόμα πάρτι για όσους μπορούν ακόμα να δουν το ποδόσφαιρο ως τέτοιο.ΥΓ: Καλά μυαλά στους υπόλοιπους…

26/05 – 17:10

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Φοίνικας – 08/06 – 08:57

—Πρόεδρε, ποιος είναι ο μ….κας τώρα?Φορτώθηκες και φόρτωσες στην ΑΕΚ μια αχρείαστη πολλαπλή επικοινωνιακή χλαπάτσα.- Αποκάλεσες τον κόσμο της ΑΕΚ (αυτή την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που ούτε ζωγραφιστό θέλει να βλέπει τον Λουτσέσκου) μ….κες.
– Είπες ότι αν γινόταν θα τον έφερνες στην ΑΕΚ παρά τις αντιδράσεις αλλά δεν θέλει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να έρθει τελικά. Φόρτωσες χυλόπιτα στην ΑΕΚ από μια persona non gratta για τον λαό της με άλλα λόγια.
– Τώρα που επιστρέφει στα λημέρια του και θα αρχίσει το γνωστό του τροπάριο, θα το κάνει με τον ηγέτη της ΑΕΚ να είναι πλέον δηλωμένα και δημόσια “φαν του”.Τι να πω. Απογοήτευση σκέτη. Η καλύτερη λύση πλέον είναι να βάλεις τον γιο σου μπροστά που τέτοιες πατάτες αποκλείεται να κάνει κι εσύ να συνεχίσεις το έργο σου σχετικά με το γήπεδο και το προπονητικό για τα οποία και μόνο θα είσαι αιώνιος ενωσίτικος ευεργέτης. Ως ηγέτης της ΠΑΕ δυστυχώς δεν το έχεις πλέον, δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς…Κρίμα την τρέλα μου μέσα.

31/05 – 12:25

Έκλεισε ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Kostasands21 – 08/06 – 08:55

—Λοιπόν η συνταγή είναι απλή: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό περιμένουμε να βράσει μετά βάζουμε μια μπάλα μέσα και στο τέλος παίρνειςμυρωδιά τώρα για το IQ σου που είναι κάτω από το μηδέν δεν έχω να πω κάτι η βλακεία είναι ανίκητη που θα μου συγκρίνεις την Σάλτζμπουργκ με τον περίγελο της Ευρώπης ΑΜΠΑΛΕ Ε ΑΜΠΑΛΕ

31/05 – 12:25

Έκλεισε ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

taxiss21 – 08/06 – 08:55

—Εσένα θα σου φέρουμε τον Νοιερ που είναι καλύτερος.
Ορισμενοι δεν τρώγεστε με τιποτα πραγματικά. Τα έχουμε ξαναπεί δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα του παίκτη ή το ποσό μπάλα ξέρει? Και στην τελική Αυστριακος είναι, όχι απ τα νησιά Φίτζι. Έλεος. Μήπως ο Λιβαι επειδή είναι από το Τρινινταντ δεν μας κάνει? Τι χώρα είναι αυτή? Ή μήπως επειδή ο Σιμαο είναι Πορτογάλος είναι παιχτουρα?

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό