35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το μέντιουμ που «διαβάζει» σπαράγγια μίλησε: Οι προβλέψεις για το 2024 και o νικητής του Euro

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι… «προφήτες», όπου σε κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση προσπαθούν να προβλέψουν τους νικητές των αγώνων.

Πιο παλιά ήταν ο Paul. Το χταπόδι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε το 2010 για να… προβλέψει την έκβαση των αγώνων του Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς. Συνεχιστής του ο Rabio…

Αυτή τη φορά, η πρόβλεψη για το Euro 2024 έρχεται… με έναν ιδιαίτερο τρόπο και δεν έχει να κάνει με ζώο.

Ο λόγος για την Jemima Packington, μια 67χρονη μάντισσα, η οποία έχει αποκτήσει φήμη επειδή… χρησιμοποιεί τα σπαράγγια για να προβλέπει το μέλλον.

Fortune teller who uses asparagus to predict the future says England will win Euros – Manchester Evening News. I wonder if she does election asparamancing too. https://t.co/bWY0J23N4a

— Sue Christensen (@taxqueen49) June 9, 2024

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία της πρόβλεψη, πιστεύει ότι η Αγγλία θα κερδίσει το Euro 2024. Μετά από 58 χρόνια αναμονής, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα θριαμβεύσει στη Γερμανία και θα φέρει το τρόπαιο στην πατρίδα της, τουλάχιστον έτσι προβλέπει η ίδια.

Μάλιστα η Jemima δεν είναι άγνωστη στο κοινό και σύμφωνα με τους fan της έχει ιστορικό σωστών προβλέψεων. Για παράδειγμα, έδειξε σωστά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit, προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας, ενώ λέει ότι είχε προβλέψει την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Μερικές από τις προβλέψεις της για το 2024 Ο κόσμος θα κουραστεί από τους ηγέτες του και τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν.Θα υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια εντός της βασιλικής οικογένειας! Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε νέα από το Montecito!Η κουλτούρα των celebrities θα πεθάνει καθώς ο λαός θα εστιάσει στο αυξανόμενο κόστος ζωής.Η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας δεν θα τα πάει καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.Παγκόσμιοι ηγέτες θα πεθάνουν και οι ΗΠΑ θα έχουν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο!Η ψυχική υγεία και η ευημερία θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντική υπόθεση για τον κόσμο.Τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή θα φτάσουν σε οριακό σημείο.Οι εξτρεμιστικές ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα χάσουν την υποστήριξη.Η Αγγλία θα διορίσει περισσότερες γυναίκες ως διαιτητές για τους αγώνες.Θα υπάρξει αναταραχή στο εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου.Περισσότερα δημόσια πρόσωπα θα αποκαλυφθεί ότι έκαναν κατάχρηση του «συστήματος» και επωφελήθηκαν από παράνομες ενέργειες.Πολλές ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες θα χάσουν τη δουλειά τους.Οι influencers θα χάσουν την κυριαρχία τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό