25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη κάνοντας λόγο για «πολιτικές εκκαθαρίσεις», κάτι που, όπως υποστηρίζει, «όλη η κοινωνία έχει αντιληφθεί», σημειώνοντας με νόημα ότι «το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή».

Επιπλέον, τόνισε πως «αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αρνητικό, το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης και αυτή η συζήτηση στα όργανα δεν θα αποφευχθεί».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την Κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη Κεντροαριστερά και επιβάλλεται ποινή».

«Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό», συμπλήρωσε τονίζοντας ότι «οι αποπομπές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ με 12 χρόνια πορεία στην Κεντροαριστερά, ό,τι και αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό