18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το καλοκαιρινό προϊόν που έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους οι Γαλλίδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 03 Αυγούστου 2022, 16:30

 

Οι Γαλλίδες είναι γνώστες για τη φινέτσα και το στυλ τους και έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε έμφαση στα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγουν για το καλοκαιρινό τους νεσεσέρ.

Ανάμεσα σε αυτά και το micellar water, το οποίο λατρεύουν καθώς το νερό στο Παρίσι είναι πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Σχεδιασμένο για να σκουπίζεται με ένα βαμβάκι αντί να ξεπλένεται, το μικκυλιακό νερό αποτελείται από καθαριστικά σωματίδια που αιωρούνται σε μαλακό νερό και δρουν αποτελεσματικά, απομακρύνοντας σε χρόνο-ρεκόρ τους ρύπους, το μακιγιάζ -συμπεριλαμβανομένης της αδιάβροχης μάσκαρα– και το σμήγμα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη σκληρών χημικών ουσιών.

Εκτός από το βαθύ καθαρισμό που επιτυγχάνουν, διατηρούν παράλληλα την υγρασία στα ιδανικά επίπεδα και αποκαθιστούν την ελαστικότητα χάρη σε συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη.

Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για την πιο ξηρή ή ευαίσθητη. Είναι καλό φυσικά να χρησιμοποιούνται παράλληλα με τον καθαρισμό με νερό και ειδικό γι’ αυτόν τον σκοπό σαπούνι ή γαλάκτωμα, γιατί έτσι η καθημερινή φροντίδα αγγίζει την τελειότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό