35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της «Equipe» για τον Εμπαπέ και το νούμερό του στην Ρεάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα ως η μεταγραφική «βομβά» όχι μόνο της φετινής καλοκαιρινής περιόδου μεταγραφών αλλά και των πολλών τελευταίων ετών, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο διαρκείας πέντε ετών με την 15 φορές και εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης.

Η διάσημη «Equipe» δεν γινόταν να μην αφιερώσει ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο για χάρη της μεταγραφής του νεαρού σταρ, με την γαλλική εφημερίδα να επιλέγει μια παλιά φωτογραφία του Κιλιάν Εμπαπέ ως φαν της Ρεάλ Μαδρίτης και με λεζάντα «Hala Mbappe», διασκευάζοντας το διάσημο έναυσμα των Μαδριλένων «Hala Madrid».

🗞️ La une du journal L’Équipe du mardi 4 juin 2024 : « ¡ Hala Mbappé ! »

Pour consulter l’édition : https://t.co/VX81VK0zmd pic.twitter.com/OzloWy1fS3

— L’ÉQUIPE (@lequipe) June 4, 2024

Την ίδια στιγμή, ο 25χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να πάρει το «10» που έχει στην Εθνική Γαλλίας, ούτε το «7» που είχε μέχρι στιγμής στην θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν (και κατείχε το ίνδαλμά του, Κριστιάνο Ρονάλντο), αφού το πρώτο ανήκει στον Βινίσιους Τζούνιορ και το δεύτερο στον Λούκα Μόντριτς. Έτσι, ο Εμπαπέ θα αποκτήσει το Νο.9 που είχε μείνει «ορφανό» από τον Καρίμ Μπενζεμά και το οποίο είχαν φορέσει ουκ ολίγοι σπουδαίοι (και μη) στράικερ της «βασίλισσας» κατά το παρελθόν.

Αναλυτικά οι προκάτοχοι του νέου αριθμού του Κιλιάν Εμπαπέ:Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σαβιόλα, Σολδάδο, Ρονάλντο, Μοριέντες, Σούκερ, Ενρίκε, Αμαβίσκα, Αλφόνσο, Ζαμοράνο, Ιέρο, Γκορντίγιο, Αλντάνα, Λοσάντα, Σαντσες, Μπουτραγκούενιο, Ντίας, Πινέδα, Κάνιγχαμ, Σαντιγιάνα, ντελ Μπόσκε, Πίρι, Πλανέγες, Γκόρσο, Αμάντσιο, ντι Στέφανο, Κοπά, Όλσεν, Πατσίτσου, Μολόβνι, Μπαρινάγκα, Μαρσέ, Παχίνιο, Π. Σάντσες, Αλντάι, Σανιούδο, Σαμιτιέρ, Ολιβάρες

Το πρώτο μήνυμα του Εμπαπέ

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι στο κλαμπ των ονείρων μου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω Madridistas, σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Ζήτω η Μαδρίτη!».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό