21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 23ης αγωνιστικής

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROLEAGUE

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
28.01.2022 | 10:49

Ο Ντάριλ Μέικον με την φανέλα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (28/1) με την δεύτερη ημέρα της 23ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (28/1) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 23ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ούνικς Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00, Novasports 4)Η Ούνικς Καζάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημαΟ Ίβαν Ούκχοβ έχει τεθεί εκτός για την ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των Τορνίκε Σενγκέλια και Γουίλ Κλάιμπερν.

Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 5)Ο Λίο Βέστερμαν παραμένει εκτός για την Μονακό.Η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιέν Κοζέρ.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime)Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον.Η Μπασκόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Άρτους Κούρουτς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των Άλεκ Πίτερς και Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 4)Η Μπάγερν δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Νταρούν Χίλιαρντ και Πολ Τσίπσερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κόρεϊ Γουόλντεν και Νίχαν Ντζέντοβιτς.Η συμμετοχή των Μάρκους Έρικσον και Τιμ Σνάιντερ είναι αμφίβολη για την Άλμπα Βερολίνου

Αρμάνι Μιλάνο – Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)Η Αρμάνι Μιλάνο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντίνου Μήτογλου, Σαβόν Σιλντς και Ρικάρντο Μορασίνι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ.Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει τους Τζος Νίμπο, Παούλιους Γιανκούνας, Γιάνις Στρέλνιεκς και Τζόφρε Λοβέρν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάντας Καλνιέτις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό