18.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκορπιοί μου,σας εύχομαι χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και να συνεχίσετε να είστε ανθεκτικοί στις αλλαγές αλλά και στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην επόμενη γενεθλιακή σας χρονιά.

Και την επόμενη χρονιά ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο και το απέναντι ζώδιό σας και θα σας δημιουργεί ανατροπές και αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας ωστόσο θα επηρεαστείτε περισσότερο εσείς του 2ου δεκαημέρου.

Επίσης ο Κρόνος στον Υδροχόο θα συνεχίσει να σας πιέζει σε οικογενειακά θέματα ή κάποια ευθύνη που έχετε αναλάβει και ίσως να μην σας αφήνει να λειτουργήσετε ελεύθερα.Ωστόσο ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει δίνοντάς σας λύσεις,επιτυχία και αντοχή ενώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς μαζί με τον Δία από τις αρχές της επόμενης χρονιάς θα πραγματοποιήσει τα όνειρά σας σχετικά με τη δημιουργικότητα ,τα παιδιά σας και τα ερωτικά σας.

Ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθύς σχεδόν όλη την επόμενη γενεθλιακή σας χρονιά εκτός από τι διάστημα 11.05 έως 28.10 που θα έχει περάσει στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα σας δώσει νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα αλλά και στην καθημερινότητά σας.

Ο Άρης θα είναι αυτός ο πλανήτης που θα σας δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα στα διαστήματα που θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού αφού ήδη επηρεάζεστε δύσκολα από αυτή την όψη και θα πρέπει να έχετε ψυχραιμία ,να μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις,να προσέχετε ατυχήματα αλλά και ξεσπάσματα που μπορεί να μην σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.

Ωστόσο κάποιοι ίσως να καταφέρετε να απεξαρτηθείτε από κάτι το οποίο σας πιέζει και δεν σας αφήνει να πάρετε ανάσα.Δύσκολο το διάστημα του Νοεμβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 12.12.21 , από 06.03-15.04 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα έχετε έντονες αλλαγές και εντάσεις στην οικογένειά σας αλλά και ο Άρης στον Ταύρο από τις 05.07-20.08.22 που κάποιοι θα έχετε έντονους χωρισμούς με σχέσεις και συνεργασίες.

Ωστόσο σε όλη αυτή την δυσαρμονία θα πρέπει επίσης να έχετε κάνει ένα καλό κουμάντο και στα οικονομικά σας και καλό θα είναι κοντά στα επόμενα γενέθλιά σας με τον Άρη στους Διδύμους που θα παραμείνει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον τομέα και τον άξονα των οικονομικών σας να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις από τις 20.08 μέχρι και τα επόμενα γενέθλιά σας.

Οι Εκλείψεις που θα ξεκινήσουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από το Νοέμβριο   θα επηρεάσουν το ζώδιό σας άμεσα  και  θα σας ωθήσουν σε αλλαγές με μακροχρόνια αποτελέσματα ενώ  θα φέρουν ανατροπές  σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ωστόσο θα υπάρξουν και θετικά διαστήματα με μεγάλες ευκαιρίες με τον Άρη στον Αιγόκερω από 25.01-06.03.22 που θα σας υποστηρίξει σε επαγγελματικές κινήσεις ,με τον Άρη στους Ιχθύς από 15.04-24.05 αλλά και με τον Άρη στον Κριό από 24.05 -05.07 που θα σας δώσει νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα σε κάποια εργασία ή την καθημερινότητά σας.

Αισθηματικά θα κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και παθιασμένες επιστροφές από το παρελθόν από τις 21.12 -29.01.22 ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη μέχρι και τα μέσα Μαρτίου θα σας δημιουργεί προϋποθέσεις για να αναπτύξετε την ερωτική σας ζωή αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια.

Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύες από 05.04-01.05  θα σας φέρει έναν πολύ ρομαντικό έρωτα και στην σύνοδο που θα κάνει  με  Δία-Ποσειδώνα τον Απρίλιο  θα πραγματοποιήσει κάθε ερωτική σας επιθυμία, θα αυξήσει τη δημιουργική σας διάθεση και την επιθυμία που μπορεί να είχατε για μια τεκνοποίηση.

Επίσης καλά διαστήματα για τα ερωτικά σας θα είναι με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο που κάποιοι ίσως να έχετε κεραυνοβόλους έρωτες από 28.05-22.06 αλλά και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18.07 -10.08 που ίσως σας διευκολύνει και σε δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος για εσάς και θα ενεργοποιήσει και πάλι τα προβλήματα που είναι μόνιμα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας .Από την αρχή του μήνα ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιό σας ίσως σας κάνουν να είστε πιο εγωϊστές και πεισματάρηδες και να έρθετε σε συγκρούσεις με συνεργάτες και το ταίρι σας.

Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε επίσης θέματα και στον άξονα καριέρας –οικογένειας  ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας  στις 04.11 σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να κάνετε ξαφνικές διακοπές με συνεργάτες  ή από συντρόφους.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 05.11 και ίσως η επικοινωνία σας να είναι κάπως μετρημένη και σοβαρή ωστόσο ίσως κάποιοι να κάνετε και μια γνωριμία με ένα μεγαλύτερο άτομο ή να ξεκινήσετε μια εργασία που θα έχει σχέση με μετακινήσεις.Κάποιοι ίσως ξεκινήσετε και κάποια σεμινάρια για την καριέρα σας.

Το εξάγωνο του Ερμή από το Σκορπιό στις 06.10 ίσως να σας βοηθήσει οικονομικά με χρήματα από την εργασία σας ή κάποια συνεργασία.Από τις 10.11 μέχρι και τις 17.11 τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εσάς αφού θα έρθετε σε έντονες αντιπαραθέσεις με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας ενώ από τις 18.11 και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν κάπως να ηρεμούν ίσως και με τη μεσολάβηση κάποιου προσώπου από το  περιβάλλον σας ή μέσα από συζήτηση ή έντονο ερωτισμό.

Η έκλειψη Σελήνης στις 19.11 σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα  στον άξονα των σχέσεών σας  θα είναι αρκετά θετική για εσάς του 3ου δεκαημέρου και θα έχετε εξελίξεις στα σχέδιά σας,τη δημιουργικότητά σας,ευχαρίστηση από τα παιδιά σας αλλά και οι ελεύθεροι νέους έρωτες.Ο μήνας θα κλείσει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και οι αρχές 3ου δεκαημέρου θα ερωτευτούν αρκετά έντονα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάποιοι θα ευνοηθείτε οικονομικά μέσα από συνεργασίες ενώ την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα θα δώσει στις αρχές του 2ου δεκαημέρου εύνοια στη δημιουργικότητά σας ,ρομαντισμό και ευτυχία μέσα από σχέσεις και γνωριμίες.

Στις 04.11 η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα επηρεάσει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αλλά γενικά οι περισσότεροι θα πρέπει τώρα να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να περάσετε σε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες.Προσέχετε στις 07.12 συμφωνίες που θα κάνετε οικονομικές ή συναισθηματικές υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν ενώ αποφύγετε έξοδα και υπερβολές στις 08.10 ή νομικές υποθέσεις για θέματα της οικογένειας.

Στις 12.12 επίσης μην επενδύσετε σε αισθηματικές ή οικονομικές υποσχέσεις  ενώ στις 13.12 ίσως πιεστείτε σε συμφωνίες.Κάποιοι ίσως κάνετε όμως παράλληλα και μια παθιασμένη γνωριμία που θα μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή.

Στις 19.12 η Πανσέληνος στους Διδύμους θα ολοκληρώσει θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή κάποιες οφειλές ενώ το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σας δώσει οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας ή ίσως ευνοηθείτε νομικά σε ένα θέματα με το σπίτι σας.Στις 20.12 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα φέρει επίσης ξαφνικά χρήματα μέσα από την εργασία σας ή ευχάριστα νέα από κάποιο συνεργάτη ή σύντροφο.

Η Αφροδίτη την ίδια ημέρα θα γυρίσει ανάδρομη κι ίσως να θέλετε να ξανασκεφτείτε οικονομικά και αισθηματικά θέματα ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές ερωτικές από το παρελθόν.Από τις 27.12 και μετά συζητήσεις και συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά θα βρίσκονται στο προσκήνιο ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια θέματα με τα αδέλφια σας ενώ για τις αρχές 2ου δεκαημέρου το εξάγωνο Άρη-Κρόνου θα σας ευνοήσει οικονομικά και θα  δώσει λύσεις σε θέματα οικογενειακά .

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 02.10 και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα ευνοηθείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα αποκαταστήσουν όποια διαφωνία υπήρξε στο παρελθόν.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω και θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν ενώ ο Δίας θα έχει περάσει στον 5ο σας οίκο και θα ευνοεί τα ερωτικά σας.Στις 06.01 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιο άτομο που είχατε σχέση ή κάποια συνεργασία και να έχετε στιγμές ευτυχίας και εκπλήρωση των ονείρων σας.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 15.01 και μπορεί να μετανιώσετε για κάποιες συζητήσεις ή κάποιες κινήσεις που θέλατε να κάνετε στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 18.01 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει ένα σημαντικό γεγονός και μια βοήθεια από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας και θα ολοκληρώσετε κινήσεις που κάνατε με τη Νέα Σελήνη.

Στις 24.01 ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετό τρέξιμο στην εργασία σας ωστόσο προσέχετε να μην είστε παρορμητικοί ,να προσέχετε ατυχηματάκια και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας φέρει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ενώ ίσως να έχετε διαφωνίες για νομικά και κληρονομικά θέματα και θα επηρεαστείτε περισσότερο εσείς του 2ου δεκαημέρου που και στις 04.02 με η σύνοδο Ήλιου-Κρόνου ίσως να πιεστείτε αρκετά και να παγώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας.

Ωστόσο την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Δία θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο σε συμφωνίες,μετακινήσεις και επαγγελματικές συνεργασίες ενώ μια γνωριμία ή συνάντηση να τονίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα δώσει ξαφνικές ευκαιρίες στις 08.02 στο τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου που μπορεί να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία αλλά και μια ξαφνική γνωριμία.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 13.02 θα φέρει έντονες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να κλείσετε και επαγγελματικές συμφωνίες.Ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο στις 15.02 και θα αποφασίσετε τελικά να συζητήσετε με την οικογένειά σας ,ή να ξεκινήσετε μια εργασία μέσα από το σπίτι .

Στις 16.02 η Πανσέληνος στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο που θα έχετε εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν ωστόσο ίσως να δυσκολευτείτε.Στις 18.02 μια καταπληκτική όψη ,το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο με ξαφνικές ευκαιρίες,ξαφνική τύχη,ξαφνικούς γάμους αλλά και γνωριμίες ή ευκαιρίες που θα βελτιώσουν αρκετά την ψυχολογία σας.

Στις 21.02 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα ακουμπήσει το 3ο δεκαήμερο που θα έχετε κι εσείς με τη σειρά σας εύνοια σε ερωτικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ονειρικές στιγμές και να έχετε εκπλήρωση των ονείρων σας.Προσέχετε μόνον εσείς του 2ου με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 25.02 να μην πείτε κουβέντες που θα μετανιώσετε με την οικογένειά σας εκτός αν κάνετε μια μετακόμιση.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με τον Άρη και την Αφροδίτη στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και κάποιοι ίσως να είστε παθιασμένοι ακόμη με μια γνωριμία ή να υπάρχει μια έντονη σχέση ερωτικά για εσάς.Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου θα πιέσει επίσης κάποιους από εσάς να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για οικογενειακά ζητήματα ενώ ο Ήλιος με τον Δία στους Ιχθύς μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σε εξάγωνο με τον Ουρανό προμηνύει μεγάλους και ξαφνικούς έρωτες ή ξαφνικές ευκαιρίες για εσάς του 2ου δεκαημέρου.

Κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την εύνοια μέσα από μια εγκυμοσύνη να ξεπεράσετε και προβλήματα στη σχέση σας.Η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν στον Υδροχόο από τις 06.03 και μετά και κάποιοι ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να βρείτε έναν επαγγελματικό χώρο για να στεγάσετε μια συνεργασία.Ο Ερμής θα περάσει στους Ιχθύς στις 09.03 και θα ασχοληθείτε αρκετά με χόμπι και καλλιτεχνικές ομάδες ενώ το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία και εύνοια.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 17.03 σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ολοκληρώσει κάποια σχέδιά σας και ίσως σας δώσει δύναμη μέσα από μια θέση που θα πάρετε αλλά και μέσα από μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ερωτικά θέματα και με τα παιδιά σας.Ωστόσο προσέχετε στις 19.03 και στις 22.03 να μην σπάσετε συνεργασίες και σχέσεις μέσα από κάποια επιμονή σας.Στις 23.03 κάποιοι θα ζήσετε μαγικές στιγμές και θα πάρετε ικανοποίηση ενώ κάποιοι προς το τέλος του μήνα να δεσμευτείτε επίσημα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η του μήνα μπορεί να δώσει σε κάποιους από εσάς ένα νέο ξεκίνημα μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας.Κάποιοι ωστόσο ίσως να αντιμετωπίσετε θέματα σε ένα οικογενειακό επίπεδο ή με συνεργασίες ή σχέσεις.Στις 03.04 του 2ου δεκαημέρου ίσως κάνετε συναντήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ του 3ου ίσως έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους ή γηραιότερα άτομα της οικογένειάς σας.

Ωστόσο θα υπάρξουν λύσεις γύρω στις 08.04 ίσως και με μια ισχυρή βοήθεια ή μέσα από τα παιδιά σας.Στις 10.04 του 3ου δεκαημέρου ίσως αναλωθείτε με νομικά θέματα ενώ στις 12.04 θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις και κάποια θεόσταλτη βοήθεια.Κάποιοι ίσως ακόμη να ερωτευτείτε έντονα.Από τις 11.04 ο Ερμής θα έχει περάσει στον Ταύρο και ίσως να έχετε ευνοηθεί με μια γνωριμία μέσα από μια ομάδα ή το φιλικό σας περιβάλλον ενώ στις 15.04 ο Άρης θα περάσει στους Ιχθύς και θα ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή καλλιτεχνική δημιουργία ή έναν έρωτα.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16.04 θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως καταφέρετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα με νομικά και θέματα με το εξωτερικό εσείς του 3ου δεκαημέρου ενώ θα καταφέρετε στο τέλος του μήνα να προσπεράσετε προβλήματα και να έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις,στόχους και οικογενειακά.Του 2ου δεκαημέρου θα έχετε μια ξαφνική γνωριμία ή ευκαιρία ,έναν ξαφνικό έρωτα ή μια ξαφνική καλή είδηση που θα σας χαροποιήσει αρκετά και θα δώσει μια ανάσα σε προβλήματα που μπορεί να είχατε με σχέσεις και συνεργασίες.Ή έκλειψη Ηλίου στις 30.04 σε σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς πιθανότατα θα είναι αρκετά θετική και θα φέρει ξαφνικές εκπλήξεις στη ζωή σας.

ΜΑΪΟΣ

Ο Μάιος θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο σε σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς κι εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστα σε θέματα παιδιών και τα ερωτικά σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις σχέσεις σας.Την ίδια ημέρα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στους Ιχθύς και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει μια πολύ σημαντική σχέση και έναν μεγάλο έρωτα ή γνωριμία στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό στις 03.05 και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας,την καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ στις 04.05 του 2ου δεκαημέρου θα έχετε και πάλι μια ξαφνική ευκαιρία.Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 05-07.05 θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο να έχετε κάποια εύνοια σε οικονομικά θέματα.Στις 11.05 το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Δία ίσως σας φέρει χρήματα από την εργασία σας αλλά και κάποια έσοδα από τρίτες πηγές.

Στις 16.05 η μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας δεν θα είναι αρνητική ωστόσο ίσως να πρέπει να χάσετε κάτι ώστε να έχετε αποτελέσματα σε κάποια δημιουργική προσπάθεια που θέλετε να πετύχετε.Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε μια σημαντική ερωτική γνωριμία.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και των σχέσεών σας στις 23.05 και μπορεί να έχετε επιστροφές σχέσεων και συνεργασιών από το παρελθόν ωστόσο ίσως επανεξετάσετε οικονομικά και συνεργασίες.

Στις 24 και 25.05 του 3ου δεκαημέρου θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία ή ερωτική ενώ το τέλος του μήνα από τις 29.05 και μετά θα δώσει νέες ευκαιρίες στο 1ο δεκαήμερο και σημαντικά ξεκινήματα που δεν θα πρέπει να χάσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό μαζί με τον Δία και κάποιοι ίσως να έχετε κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας .Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει βελτίωση στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας ενώ ο Ερμής ανάδρομος ίσως σας δυσκολέψει στην επαναφορά συζητήσεων και προβλημάτων που μπορεί να έχετε μέσα στην οικογένειά σας.

Στις 04.06 ίσως πιεστείτε αρκετά ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 11.06 θα σας δώσει τη δύναμη να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν σε εσάς του 3ου δεκαημέρου.Την ίδια ημέρα του 2ου δεκαημέρου με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως ξεσπάσετε και ίσως να θελήσετε να απελευθερωθείτε ενώ κάποιοι άλλοι ίσως ερωτευτείτε κεραυνοβόλα .

Στις 14.06 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας και τα αποκτήματα σας ενώ η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δώσει λύσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικές ανάγκες της οικογένειας.

Στις 15.06 οι αρχές του 3ου δεκαημέρου θα έχετε μια οικονομική ή ερωτική εξέλιξη ενώ παρόλες τις δυσκολίες το επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να βγείτε νικητές σε οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματικά.

Στις 20.06 το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σας ευνοήσει σε μια οικονομική συμφωνία ενώ στις 27.06 του 3ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία.Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Δία  θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές σε νομικά αλλά και εργασιακά θέματα ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο με μια νέα γνωριμία ή έναν έρωτα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να σκέφτεστε κάποιο ταξίδι ή τις διακοπές σας ,ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους και κάποιοι από εσάς θα έχετε επαφές για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ,η Αφροδίτη επίσης θα βρίσκεται στους Διδύμους ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας.

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 02.07 θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να κάνετε μια οικονομική τακτοποίηση ή συμφωνία.Ο Άρης θα περάσει στον Ταύρο στις 05.07 ενώ την ίδια ημέρα και ο Ερμής στον Καρκίνο και παρόλο που θα έχετε κάποιες αντιδράσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας το εξάγωνο με τον Ερμή θα σας βοηθήσει μέσα από την επικοινωνία σας ή μέσα από ένα ταξίδι.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και θα καταφέρετε να νιώσετε καλύτερα και να ονειρευτείτε ενώ κάποιοι από εσάς ίσως πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να ταξιδέψετε.Ωστόσο κάποιοι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά του σπιτιού.

Στις 18.07 η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο και θα έχετε περισσότερη άνεση να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε αλλά να κάνετε και νέες γνωριμίες ωστόσο το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα στις 19.07 μπορεί να σημαίνει ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να εργάζεστε.Στις 23.07 ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα ενώ το τρίγωνο Ερμή-Δία θα ευνοήσει συναισθηματικά και οικονομικά του 1ου δεκαημέρου.

Από τις 26.07 του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε ατυχήματα και εντάσεις ή καυγάδες με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας ενώ το τέλος Ιουλίου θα είναι αρκετά έντονο για εσάς με σημαντικές αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα.

Ωστόσο του 1ου δεκαημέρου με τη Νέα Σελήνη στις 28.07 σε τρίγωνο με τον Δία μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ή να έχετε εύνοια σε ένα σας ξεκίνημα.

Του 3ου δεκαημέρου στο τέλος του μήνα ίσως να έχετε θέματα συνεννόησης αλλά να πιεστείτε αρκετά από ένα άτομο της οικογένειάς σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος για το 2ο και το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ του 1ου δεκαημέρου θα έχετε περισσότερη ηρεμία.Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού και Βόρειου Δεσμού που θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας ωστόσο ίσως να είναι και εξελικτικές.

Ωστόσο η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει αρκετά αφού θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου και ίσως μέσα από συζήτηση και επικοινωνία να αποφύγετε τα πολύ δύσκολα.Ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο στις 04.08 και θα έχετε μια επιπλέον βοήθεια από φίλους αλλά και από συνεργάτες .Στις 07.08 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ίσως βοηθήσει αρκετά το 3ο δεκαήμερο να χαλαρώσετε στις διακοπές σας αλλά να κάνετε και μια ρομαντική γνωριμία.

Ωστόσο την επόμενη ημέρα το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ίσως να σας δυσκολέψει με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας,με κάποιο συνεργάτη σας ή το ταίρι σας.Στις 10.08 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό θα φέρει και πάλι εντάσεις και ανατροπές για το 2ο δεκαήμερο ενώ στις 16.08 ίσως να κάνετε και ξαφνικές διακοπές σχέσεων και συνεργασιών.

Η Πανσέληνος που θα έχει προηγηθεί στις 12.08 θα φέρει επίσης μεγάλη ένταση,πιέσεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς  στο τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας μέχρι και τις 14.08 ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια ισχυρή βοήθεια ή αντοχή να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.Στις 18.08 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο σε μια τυχερή ερωτική γνωριμία .

Στις 26.08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει και πάλι εντάσεις στο 2ο δεκαήμερο και ανατροπές ενώ η Νέα Σελήνη στην Παρθένο την επόμενη ημέρα παρόλο που θα είναι θετική προς το ζώδιό σας θα είναι σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και θα φέρει τριβές σε οικονομικά θέματα με φίλους ή στόχους στο 1ο δεκαήμερο.

Στις 28.08 η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα δυσκολέψει και πάλι το τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα ενώ του 1ου ίσως βρείτε λύσεις με το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 31.08 σε κάποια θέματα οικονομικά που είχατε κάποιες προστριβές.

Ωστόσο σε όλο το διάστημα του Αυγούστου αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις σε οικονομικά και ερωτικά θέματα και τα τρία δεκαήμερα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει πιο ήπια αφού τα δύσκολα με κάποιο τρόπο θα έχουν περάσει με τον Ήλιο στην Παρθένο να σας υποστηρίζει σε στόχους σας από φιλικά σας πρόσωπα και από άτομα κύρους.

Θα έχετε υποστήριξη επίσης του 1ου δεκαημέρου σε οικονομικά ζητήματα ενώ η Αφροδίτη θα περάσει και αυτή στις 05.09 στην Παρθένο και τα πράγματα θα είναι φανερά πιο ευνοϊκά για εσάς στους στόχους σας,σε σχέσεις και συνεργασίες.Ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα συνεχίζει να είναι σε ισχύ και να πιέζει αρκετά εσάς του 2ου δεκαημέρου στους τέσσερις σημαντικούς τομείς της ζωής σας επαγγελματικά,οικογενειακά ,σχέσεις και προσωπικούς στόχους.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 11.09 και ίσως να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές προτάσεις που σας έχουν γίνει αλλά να ζητήσετε και χρήματα που έχετε δανείσει σε φίλους.

Το τρίγωνο Αφροδίτης –Ουρανού στις 20.09 θα σας διευκολύνει αρκετά με κάποια ξαφνικά χρήματα που θα πάρετε ή κάποια ξαφνική γνωριμία ή ερωτική συνάντηση με το παρελθόν.Κάποιοι ίσως να τα βρείτε με σχέσεις που είχατε διακόψει.

Η Νέα Σελήνη στις 26.09 θα είναι σε αντίθεση με τον Δία από τον Κριό και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε στόχους αλλά και τον τομέα εργασίας σας του 1ου δεκαημέρου,του 2ου θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά και να τακτοποιήσετε υποθέσεις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές που μπορεί να είχαν υποστεί αρκετές δυσκολίες ενώ του 3ου δεκαημέρου ίσως κάνετε μια συναισθηματική ή φιλική συνάντηση με έντονη και βαθιά επικοινωνία.Ο μήνας θα κλείσει σχετικά ήρεμα με διάθεση να αποκαταστήσετε όποια δυσλειτουργία στη ζωή σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με τον Ερμή ανάδρομο και πολλοί θα επανεξετάσετε οικονομικά ή ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά από φίλους ωστόσο στις 04.10 θα γυρίσει ευθύδρομος και ίσως να πάρετε και αποφάσεις για τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα εάν σας είχε γίνει μια πρόταση.

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες επαφές ερωτικές ή οικονομικές παρασκηνιακές.Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα είναι σε έντονη ενεργοποίηση ωστόσο θα έχετε τις βοήθειες σας και από κινήσεις που θα κάνετε,από άτομα κύρους ή της οικογένειάς σας  στις 10.10 στην Πανσέληνο στον Κριό,στις 12.10 με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου  και από σχέσεις ή συνεργάτες στις 14.10.22 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου.

Ο Ερμής θα έχει περάσει στον Ζυγό από τις 11.10 και ίσως να έχετε εύνοια να πάρετε κάποια χρήματα που ίσως να μην είναι ορατά στους άλλους ενώ μυστικές οικονομικές επαφές ή σχέσεις θα είναι αρκετά πιθανές.Το τρίγωνο Ερμή –Κρόνου στις 22.10 θα σας βοηθήσει αρκετά ίσως μέσα από την συμπαράσταση κάποιου συνεργάτη σας .

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιό σας στις 23.10 και 24.10 και ίσως από εδώ και πέρα ίσως κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ή θα μάθετε πράγματα που έγιναν πίσω από την πλάτη σας ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα φέρει ένα θετικό ξεκίνημα σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες.Στις 27.10 το τρίγωνο Ερμή-Άρη θα σας ευνοήσει οικονομικά ωστόσο μην κάνετε επιπόλαια έξοδα.

Στις 28.10 ο Δίας θα γυρίσει στους Ιχθύς και τον τομέα των ερωτικών σας και θα έχετε περισσότερη διάθεση αλλά κάποιοι θα έχετε και επιστροφές από το παρελθόν ενώ ο μήνας θα κλείσει με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας και μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να σας δίνει περισσότερη διάθεση αλλά και την δυνατότητα να γίνετε πιο κοινωνικοί .

Από την Άσπα Κούτρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό