19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ζυγοί μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι η επόμενη χρονιά να σας φέρει την ισορροπία και την αρμονία που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

Την επόμενη χρονιά ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 4ο σας οίκο και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί βαθιές αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις και στην ψυχολογία σας  ωστόσο του 3ου δεκαημέρου που θα επηρεάζεστε ίσως να έχετε ένα μόνιμο πρόβλημα μέσα στην οικογένειά σας με ένα άτομο που μπορεί να χρειάζεται την φροντίδα σας αλλά και ένα άτομο το οποίο μπορεί να θέλει να σας χειρίζεται .

Ο  Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και θα συνεχίσει να σας απασχολεί με οικονομικά ζητήματα και οφειλές και θα επηρεάσει και την επόμενη χρονιά περισσότερο εσάς του 2ου δεκαημέρου.Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα επηρεάσει εσάς του 3ου δεκαημέρου που θα πρέπει να προσέχετε τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και την υγεία σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα συνεχίσει να είναι αρκετά ευνοϊκός για να  κάνετε σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες .Μέχρι το Δεκέμβριο θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 11.03 το 2ο δεκαήμερο και στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι και τα γενέθλιά σας θα έχει επηρεάσει και εσάς του 3ου δεκαημέρου με την ανάγκη να δείτε αρκετά σοβαρά τη ζωή σας και τους στόχους σας.

Ο Δίας επίσης θα βρίσκεται στον Υδροχόο από την αρχή των γενεθλίων σας στο 3ο δεκαήμερο και θα σας δίνει την εύνοιά του και τύχη στον έρωτα,στη δημιουργικότητα και τα παιδιά και στις 29.12 θα περάσει στους Ιχθύς μέχρι και τις 10.05.22 που θα σας δώσει προοπτικές για μια νέα εργασία ωστόσο δεν θα πρέπει να κάνετε υπερβολές στη διατροφή σας και θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.Από τις 11.05.22 μέχρι και τα επόμενα γενέθλιά σας ο Δίας θα περάσει στον Κριό και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας θα πάρετε την εύνοιά του εσείς του 1ου δεκαημέρου.Θα καταφέρετε να κάνετε νέες σχέσεις,συνεργασίες,νέα ξεκινήματα  αλλά και επιτυχημένες επιχειρηματικές προσπάθειες.

Ο Άρης στο Ζυγό θα σας κουράσει αρκετά από την αρχή των γενεθλίων σας στο ζώδιό σας ενώ το Νοέμβριο θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας και έξοδα.Ο Άρης στον Τοξότη θα είναι αρκετά ευνοϊκός για εσάς από 15.12-24.01 για να σταθεροποιήσετε γνωριμίες και συνεργασίες ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 25.01 -06.03 θα φέρει καθοριστικές αλλαγές μέσα στην οικογένεια και το σπίτι σας.Ο Άρης στον Υδροχόο στη συνέχεια μέχρι και τις 14,04 θα σας ευνοήσει στα ερωτικά σας  αλλά και σε χόμπι και δημιουργικούς στόχους ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Από 15.04 μέχρι και τις 24.05 ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και πρέπει να προσέχετε ύπουλες κινήσεις στον χώρο εργασίας σας αλλά και την υγεία σας ενώ ο Άρης περνώντας στον Κριό από τις 25.05 έως και 04.07 θα ευνοήσει νέες γνωριμίες επαγγελματικές και ερωτικές ,νέα ξεκινήματα και συνεργασίες.Με τον Άρη στον Ταύρο στη συνέχεια θα προκύψουν έκτακτα έξοδα ενώ ο Άρης στους Διδύμους από τις 20.08 θα ευνοήσει τα σχέδιά σας και συνεργασίες με το εξωτερικό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ερωτικά θα είναι πολύ σημαντική η σύνοδος Αφροδίτης –Άρη στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και μπορεί κάποιοι να αποφασίσετε να σοβαρέψετε τη σχέση σας,να συγκατοικήσετε , να κάνετε  κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην κατοικία σας και  ίσως να πρέπει να διευθετήσετε και περιουσιακά ζητήματα. Επίσης με την Αφροδίτη ανάδρομη από 19.12-29.01. θα έχετε επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν.

Αρκετά  θετική θα είναι η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο από 07.03 έως και περίπου το τέλος Μαρτίου που θα έχετε πολλοί από εσάς να ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία και να ζήσετε πολύ έντονες στιγμές.Επίσης η Αφροδίτη στον Κριό θα ευνοήσει νέες γνωριμίες και εύνοια στις σχέσεις σας από 03.05-28.05 ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους από 24.06-18.07 ίσως σας φέρει έναν έρωτα από μακριά ή ίσως κάνετε μια γνωριμία σε ένα σας ταξίδι.

Η Αφροδίτη επίσης στον Λέοντα θα είναι αρκετά θετική από 12.08 -05.09 αλλά περισσότερο για το 1ο δεκαήμερο που θα έχει τη δυνατότητα να έχει εύνοια στις σχέσεις του.Το 2ο και το 3ο θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και συνετό χειρισμό των ερωτικών και γενικά των σχέσεων.

Ιούλιο και Αύγουστο θα πρέπει να προσέχετε εντάσεις στις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας.Ο νέος κύκλος των εκλείψεων  που θα ξεκινήσουν από το Νοέμβριο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας αλλά και τις συναισθηματικές σας αξίες ενώ ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές και να κάνετε καλή διαχείριση των πόρων σας .

Ωστόσο η τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 04.12.21 θα κλείσει τον κύκλο των εκλείψεων στον άξονα 3ου-9ου και θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει γραφειοκρατικές εκκρεμότητες,σπουδές ,νομικά,εκκρεμότητες στον τομέα της επικοινωνίας,αλλά και συνταξιοδοτικά θέματα για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε οικονομικά αλλά και σε αποκτήματά σας ή την ασφάλειά σας.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον  Άρη στο ζώδιό σας που μπορεί να σας δώσουν αρκετή δυναμικότητα ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετές εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.Επιπλέον ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και ίσως σας απασχολήσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν,να επανεξετάσετε θέματα σπουδών και με το εξωτερικό ,να σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια αλλά και σχέσεις που θα επιστρέψουν και θα σας προβληματίσουν αρκετά.

Η Νέα Σελήνη στις 07.10 σε σύνοδο με τον Άρη μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά.Στις 08.10 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και ίσως να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια,θα ευνοηθεί η επικοινωνία σας,ίσως να ξεκινήσετε να κάνετε μικρά ταξίδια αλλά να έχετε και τύχη και εύνοια στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και υποστήριξη από τα αδέλφια σας.

Στις 13.10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας ευνοήσει στο στόχο σας με μια σχέση ή θέματα των παιδιών σας ,σε οικονομικά θέματα αλλά και την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας.Στις 16.10 το τρίγωνο Ήλιου-Δία και στις 19.10 το τρίγωνο Άρη-Δία θα σας ευνοήσει σε θέματα ερωτικά  αλλά και σε στόχους που μπορεί να έχετε και θα έχετε τύχη και αποτελεσματικότητα.

Ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος σχεδόν μαζί με την Πανσέληνο στον Κριό που θα έχει και πάλι συμμετοχή του Άρη που σημαίνει ότι οτιδήποτε ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη ίσως να ολοκληρωθεί τώρα.Στις 22.10 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας φέρει εντάσεις με την οικογένειά σας ενώ στις 27.10 προσέχετε να μην εξαπατηθείτε σε οικονομικά και συναισθηματικά.Στις 31.10 ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό και για την ώρα του 1ου δεκαημέρου ίσως να έχετε βελτίωση στα οικονομικά σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου ήδη να έχει σχηματιστεί ενώ και ο Άρης έχει περάσει στον Σκορπιό και πολλοί θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά έξοδα από τις αρχές του μήνα αλλά και ξαφνικά έξοδα αφού η Νέα Σελήνη στις 04.11 θα είναι αρκετά ανατρεπτική σε οικονομικά ,σε συναισθηματικά αλλά και έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για τα παιδιά σας ή τη διασκέδασή σας.

Ωστόσο καλό θα είναι κάποιοι από εσάς να αποφύγετε τυχερά παιχνίδια αυτό το διάστημα.Στις 05.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού ενώ κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι αλλά και κάποιοι από εσάς να κάνετε μια γνωριμία ξαφνική ή να κάνετε μια ξαφνική σχέση με αφού η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη.

Στις 13.11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού αλλά και στις 17.11 η αντίθεση Άρη-Ουρανού θα φέρει και πάλι έκτακτα έξοδα,ανατροπές στα συναισθηματικά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε και θέματα της υγείας σας.Ευτυχώς η Αφροδίτη θα βοηθήσει αρκετά και κάποιοι ίσως ζήσετε και έναν κεραυνοβόλο έρωτα ενώ θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά σας σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του 3ου ,θα είναι αρκετά θετική και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε θέματα οικονομικά και να έχετε βοήθεια σε οικονομικά θέματα αλλά και να επιλύσετε θέματα με την οικογένειά σας.

Στις 22.11 ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη μαζί με τον Ερμή που θα περάσει στον ίδιο χώρο στις 24.11 και θα έχετε εύνοια σε σπουδές και την επικοινωνία ενώ το τέλος του μήνα θα κλείσει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα που θα σας δώσει αρκετές ρομαντικές στιγμές αλλά και αρμονία και ηρεμία μέσα στην οικογένειά σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει επίσης με το εξάγωνο Αφροδίτης –Άρη που θα ευνοήσει περισσότερο εσάς του 3ου δεκαημέρου σε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα και παθιασμένες γνωριμίες.Η Νέα Σελήνη στις 04.11 στον Τοξότη και έκλειψη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει σε σημαντικές γνωριμίες αλλά και επίτευξη των στόχων σας αλλά θα έχετε εξέλιξη σε σχέδια των παιδιών σας αλλά και σε μια ερωτική σχέση.

Ωστόσο αποφύγετε εσείς του 3ου δεκαημέρου να κάνετε υπερβολές ή να κλείσετε συμφωνίες από 07.12 μέχρι και τις 12.12 ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μέσα στον 4ο σας οίκο θα σας πιέσει σε θέματα οικογενειακά αλλά ίσως να πρέπει να κάνετε και κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας.Στις 19.12 το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα ευνοήσει τελικά εσάς του 3ου με τύχη σε γνωριμίες και συμφωνίες ή κάποια ταξιδάκια ή επιμόρφωση ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 20.12 θα βρει λύσεις για το 2ο δεκαήμερο σε θέματα οικογενειακά και οικονομικά.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κυβερνήτης σας θα γυρίσει ανάδρομη και ίσως επανεξετάσετε προσωπικά σας θέματα ενώ το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να σας φέρει σε διλήμματα.Στο τέλος Δεκεμβρίου ίσως  έχετε μια βοήθεια για να σταθεροποιήσετε οικογενειακά και σχέσεις οι αρχές του 2ου δεκαημέρου ωστόσο για τους υπόλοιπους τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη σε οικογενειακά και ερωτικά.Ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς στις 30.12 και θα ευνοήσει καταρχήν σε θέματα γνώσης και σεμιναρίων αλλά και σε εργασιακά το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η χρονιά και ο μήνας θα ξεκινήσει με μια Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 03.01 σε τρίγωνο με τον Ουρανό  στον 4ο σας οίκο και μπορεί μέσα από μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένειά σας να έχετε μια εύνοια σε οικονομικά ζητήματα.Το εξάγωνο Αφροδίτης ανάδρομης με Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία αναπόλησης στο παρελθόν αλλά θα σας ευνοήσει επίσης στα οικονομικά σας αφού μπορεί να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστάνε.

Ο Ερμής στις 15.01 θα γυρίσει ανάδρομος από τον Υδροχόο και θα σας φέρει έρωτες από το παρελθόν αλλά ίσως να επιστρέψει κάποιος γνωστός ή ένα παιδί σας από το εξωτερικό.Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18.01 θα τονίσει θέματα οικογενειακά αλλά ίσως κλείσει και ότι άρχισε με τη Νέα Σελήνη.

Ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω στις 25.01 και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας ή κάποιοι ίσως να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο ή να συγκατοικήσετε ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο στις 31.01 θα σας ευνοήσει στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών ωστόσο προσέχετε τα έξοδά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την ενασχόλησή σας με θέματα σπιτιού και οικογενειακά με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο μαζί με τον Ερμή ανάδρομο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που κάποιοι μπορεί να επανεξετάζετε και να θέλετε να κάνετε ριζικές μεταμορφώσεις.Στις 04.02 το εξάγωνο Άρη-Δία θα σας ευνοήσει σε θέματα σπιτιού ενώ θα έχετε θετικές εξελίξεις και σε εργασιακά θέματα.

Στις 05.02 ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος και θα τελειώσουν οι καθυστερήσεις που μπορεί να είχατε με γραφειοκρατικά .Στις 07.02-08.02 το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα σας ευνοήσει σε οικονομικό επίπεδο και ξαφνικές ευκαιρίες ενώ από τις 09.02 μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και ευκαιρίες οικονομικές που μπορεί να έχετε.Στις 16.02 η Πανσέληνος στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητά σας και τον ερωτικό σας τομέα ή των παιδιών σας.Ο Ερμής ήδη θα έχει περάσει στον 5ο σας οίκο από τις 15.02 και θα ευνοήσει ερωτικές επικοινωνίες.

Το εξάγωνο Δία-Ουρανού στις 20.02 θα σας φέρει μεγάλη τύχη ,ξαφνικές προτάσεις ευκαιρίες ,μια ξαφνική ευκαιρία για εργασία αλλά και ξαφνική εύνοια σε οικονομικό επίπεδο.Στις 23.02 θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα ενώ στις 24.02 ίσως κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για να διασκεδάσετε, για τους έρωτες ή τα παιδιά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με ριζικές μεταρρυθμίσεις στο σπίτι και την οικογένεια ενώ η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον 5ο σας οίκο θα φέρει σταθεροποίηση σε έρωτες και γνωριμίες.Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι καταπληκτική αφού θα είναι σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα αλλά και με ξαφνικές ευκαιρίες στην εργασία σας και τα επαγγελματικά σας αλλά ίσως και μια επιχορήγηση για να κάνετε μια νέα αρχή.

Στις 06.03 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και ίσως να αρχίσετε να ζείτε τον έρωτά σας με περισσότερη ηρεμία .Ο Ερμής θα περάσει στους Ιχθύς στις 10.03 και προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας καθώς και στις 12.03 με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα που θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί  σε προτάσεις φίλων ή συναδέλφων.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και  θα σας απασχολήσει σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας ωστόσο θα ολοκληρώσετε και με οικονομικά της οικογένειας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη  με τον Ουρανό μέχρι και τις 22.03 μπορεί να σας βάλει σε έξοδα και κάποιοι ίσως να κάνετε μια συμφωνία ή ένα ταξίδι.Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 23.03  μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση των ονείρων σας αλλά αποφύγετε να έχετε πολλές προσδοκίες.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 28.03 θα φέρει σταθεροποίηση στις ερωτικές σας σχέσεις μετά από κάποιες παρεξηγήσεις ενώ στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη σε σύνοδο  με τον Ερμή στον Κριό θα σας φέρει νέα ξεκινήματα σε γνωριμίες και συνεργασίες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Τον Απρίλιο θα δοθεί έμφαση στις σχέσεις σας ,τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.Στις 04.04 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο θα σταθεροποιήσει κάποιους στόχους σας ,θα έχετε εύνοια σε κάποια σχέδιά σας  και θα καταφέρετε ίσως να διαμορφώσετε το σπίτι σας ίσως και για κάποιο σας παιδί.

Η σύνοδος Δία –Ποσειδώνα ήδη έχει αρχίσει να δίνει τα σημάδια της και θα κρατήσει έντονα μέχρι το τέλος του μήνα  και ίσως να έχετε ικανοποίηση σε ένα επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας παραπάνω από ότι περιμένατε και να έχετε και αρκετή εξέλιξη στον οικονομικό σας τομέα.

Ωστόσο αν κάποιοι θα έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας ίσως σας αυτό το διάστημα να καταφέρετε να βρείτε θεραπείες και να καταπολεμήσετε κάποια χρόνια κατάσταση.Η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς στις 05.04 ενώ η καθημερινότητά σας αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά ονειρεμένη με πλήθος σχεδίων ,με οργανωτική διάθεση αλλά πολλοί ίσως να είστε πολύ ευτυχισμένοι με την απόφαση ενός γάμου ή αρραβώνα.

Η ακριβείας σύνοδος του Δία-Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12.04 .Στις 15.04 θα περάσει και ο Άρης στους Ιχθύς και ίσως θα πρέπει να προσέχετε κάπως τους συνεργάτες σας μέσα στον χώρο εργασίας σας ωστόσο κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιό σας που ονειρευόσασταν καιρό ή να έχετε εύνοια σε θέματα οικογενειακά.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16.04 θα τονίσει και θα ολοκληρώσει ίσως θέματα σχέσεων και συνεργασιών και παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες μόνιμες δυσκολίες θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.Στις 17.04 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού θα σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες,ξαφνικές ιδέες αλλά και εύνοια σε οικονομικά θέματα .

Το υπόλοιπο μέρος του μήνα θα είναι ονειρικό αφού η Αφροδίτη θα πλησιάζει τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα και θα έχετε μεγάλη εξέλιξη σε οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί ,θα επιλύσετε καταστάσεις  και ίσως να έχετε και αρκετή εύνοια σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα.Φροντίστε ωστόσο να μην σας εκμεταλλευτούν σε αυτή τη φάση και να προστατέψετε την εύθραυστη και δοτική φύση σας στην συγκεκριμένη περίοδο.

Ο μήνας θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου και τον 8ο σας οίκο σε σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη  που μπορεί να σας φέρει ξαφνικές θετικές αλλαγές , μια ξαφνική γνωριμία ή ξαφνικά χρήματα ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα φέρει για εσάς του 3ου δεκαημέρου μια ερωτική γνωριμία,έναν αρραβώνα , μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία αλλά μια μεγάλη τύχη  που θα λύσει πολλά από τα προβλήματά σας  οικογενειακά και επαγγελματικά.

ΜΑΪΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα θα συνεχίσει να σας ευνοεί σε οικονομικά μέσα από κάποια συνεργασία αλλά και σε ερωτικά ζητήματα ενώ η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα θα επηρεάζει περισσότερο το τέλος του ζωδίου σας πια.Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα ευνοήσει από εδώ και πέρα τα σχέδιά σας ,θέματα σπουδών αλλά ίσως να έχετε και εύνοια να ταξιδέψετε για την επιμόρφωσή σας.Θα συνεχίσετε να ευνοείστε μέσα από συνεργασίες .

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό στις 03.05 και θα δώσετε περισσότερη προτεραιότητα στους άλλους γύρω σας ,στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας ενώ το εξάγωνο με τον Ερμή θα σας δώσει νέες γνωριμίες ,ταξίδια αλλά και ευνοϊκές συνεργασίες με το εξωτερικό το 1ο δεκαήμερο του μήνα.Το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 11.05 θα ευνοήσει και πάλι τα οικονομικά σας .

Ο Δίας θα περάσει στον Κριό στις 11.05 και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε νέα ξεκινήματα με συνεργασίες ,με νέες γνωριμίες αλλά και την πραγματοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου.Η έκλειψη Σελήνης στις 15.05 στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και τον άξονα των οικονομικών σας και παρόλο που μπορεί να δυσκολευτείτε με κάποιες  οικονομικές υποχρεώσεις οικογενειακές ή επαγγελματικές θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 22.05 και ίσως να έχετε καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και κάποιες συμφωνίες ή ταξίδια ωστόσο το εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 23.05 μπορεί να δώσει υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο σε εσάς του 1ου δεκαημέρου.Επίσης η σύνοδος Δία-Άρη στις 29.05 θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο με επιτυχία σε συνεργασίες,νέες γνωριμίες και δραστηριότητες σε επαγγελματικά αλλά και σε ερωτικά θέματα.

Στις 30.05 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα είναι τρομερά ευνοϊκή  με κάποιους να κάνουν ταξίδι του μέλιτος,κάποιους να κάνουν μια επιτυχημένη γνωριμία ή συνεργασία με το εξωτερικό,κάποιους να έχουν εύνοια σε θέματα γνώσης και κάποιους να τακτοποιούν θέματα από το παρελθόν.Ωστόσο του 3ου δεκαημέρου ίσως να είστε περισσότερο πιεσμένοι με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου σε οικονομικά θέματα αλλά και αποφάσεις  σας που πρέπει να επανεξετάσετε με τα παιδιά σας ή κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή χόμπι.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Ερμή να ενεργοποιεί τις εκλείψεις στον άξονα των οικονομικών σας και να  επαναφέρει γεγονότα και καταστάσεις που σας δημιούργησαν προβληματισμό σε οικονομικά θέματα  το Νοέμβριο και τον Μάιο.

Πολλοί ίσως να έχετε καθυστερήσεις με θέματα σπουδών των παιδιών σας ίσως κάποιο περιορισμό σε δημιουργικά σχέδια ή συμφωνίες με το εξωτερικό,αναγκαστική απομάκρυνση από ένα αγαπημένο σας άτομο  ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από την οικογένειά σας και θα καταφέρνετε να δημιουργείτε μέσα στην καθημερινότητά σας.

Η Αφροδίτη θα έχει περάσει στον Ταύρο και θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας .Στις 04.06 ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος και θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις αλλά να έχουν και μια καλύτερη ροή οι υποθέσεις σας ενώ ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σας στηρίζει και θα ευνοεί τους στόχους σας.Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10.06 θα αρχίσει να βελτιώνει το κλίμα ωστόσο του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε να κάνετε απερίσκεπτα έξοδα .

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14.06 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε συμφωνίες και σχέσεις ,να κάνετε γνωριμίες και να ευνοηθείτε στα ερωτικά σας και το δύσκολο κλίμα σιγά –σιγά θα απομακρυνθεί αφού και ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους την ίδια ημέρα και από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει.

Προσέχετε ωστόσο μην κάνετε κάποια λεκτικά λάθη αλλά και παραλείψεις μέσα στην καθημερινότητά σας ή την εργασία σας.Στις 19 με 20.06 οι εκλείψεις θα ενεργοποιηθούν και από την Αφροδίτη και θα δυσκολευτείτε με οικονομικά και συναισθηματικά του 3ου δεκαημέρου ωστόσο το εξάγωνο Ερμή-Δία θα φέρει ευνοϊκές και επιτυχημένες συμφωνίες για το 1ο δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 23.06 και θα είστε πιο χαρούμενοι ,επικοινωνιακοί και χαλαροί.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας δώσει τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο πολλοί από εσάς του 1ου δεκαημέρου θα επισημοποιήσετε μια σχέση σας ή θα νοιώθετε ευτυχισμένοι μέσα από μια όμορφη σχέση ή μια συνεργασία αρκετά επιτυχημένη.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συνεχίσουν να βρίσκονται στους Διδύμους ενώ στις 02.07 το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο  αλλά τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας ζητήσει να δείτε με σοβαρότητα τους στόχους σας ερωτικούς ή δημιουργικούς και να αποφύγετε εξαπατήσεις μέσα στην καθημερινότητά σας  ή σε κάποιες συμφωνίες σας.

Στις 05.07 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις στον τομέα της καριέρας σας ενώ την ίδια ημέρα ο Άρης θα περάσει στον Ταύρο και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα για να κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία.Στις 09.07 προσέχετε μήπως έχετε κάποια αποτυχία σε μια συμφωνία από δόλο που μπορεί να έχει προκαλέσει κάποιο άτομο πίσω από την πλάτη σας αλλά αποφύγετε κι εσείς υπερβολές στην ανάγκη σας να προβληθείτε.

Στις 13.07 του 2ου δεκαημέρου μπορεί να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία και να ονειρευτείτε ή να κάνετε σχέδια ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα ικανοποιήσει τις προσμονές σας σε προσωπικό,οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο ενώ θα έχετε και ξαφνικές ευκαιρίες.Το τρίγωνο επίσης Ερμή-Ποσειδώνα στις 17.07  θα αναδείξει τις ικανότητές σας στην καριέρα σας καθώς και το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την επόμενη ημέρα.Η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο και θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο .

Από τις 20.07 ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα και του 1ου δεκαημέρου  θα ευνοηθείτε στην επικοινωνία με φίλους ,θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα  διασκεδάσετε ωστόσο του 3ου και του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην επικοινωνία με φίλους ,σε υπερβολές διασκέδασης που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα ,σε εντάσεις και καυγάδες για οικονομικά θέματα ,με τρίτα πρόσωπα που μπορεί  να επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή αλλά και έναν εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Επίσης θα πρέπει να προσέχετε ατυχήματα μέχρι και το τέλος του μήνα.Η Νέα Σελήνη στις 28.07 θα ευνοήσει μόνο το 1ο δεκαήμερο που θα είναι οι μοναδικοί που θα είναι πιο ήρεμοι αυτή την περίοδο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να κάνει ένα εξάγωνο με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού-Βόρειου Δεσμού που μπορεί να σας δώσει κάποια ξαφνική ευκαιρία οικονομική ή μια ξαφνική ερωτική εμπειρία ωστόσο το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 07.08 μπορεί να δημιουργήσει έντονη απομάκρυνση σε μια σοβαρή σχέση σας.

Στις 08.08 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να βελτιώσει κάπως τα πράγματα ωστόσο στις 11.08 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ,στις 14.08 η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου θα δημιουργήσουν αρκετά εμπόδια στους στόχους σας ,σε σχέσεις ,αλλά και τα οικονομικά σας.

Ωστόσο και πάλι του 1ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12.08 έως και τις 20.08 θα έχετε ένα πολύ θετικό διάστημα με νέες γνωριμίες,με έρωτες και αρκετή διασκέδαση.

Η ένταση κάπως θα βελτιωθεί με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο αλλά και τον Άρη στους Διδύμους ωστόσο η Αφροδίτη θα περάσει από την ίδια θέση που πέρασε ο Ερμής και ο Ήλιος και ίσως να δυσκολευτείτε ξανά σε θέματα συναισθηματικά ,στην απομάκρυνση με φίλους ή τους έρωτες σας ή από κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες κινήσεις.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27.08 αλλά και το τέλος του μήνα   μπορεί να σας βρει απομονωμένους αφού μπορεί να έχετε πληγωθεί από κάποια άτομα ή κάποια λόγια που θα μάθετε  αλλά και απομάκρυνση από αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει πιο ήπια για εσάς ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα συνεχίζει να σας προβληματίζει στα οικονομικά σας αλλά και σε θέματα σχέσεων.Ωστόσο του 1ου δεκαημέρου θα συνεχίσετε να έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες και συνεργασίες .

Η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο στις 05.09 και οι πιο πολλοί θα ηρεμήσετε από ανατροπές και εντάσεις που αντιμετωπίσατε ωστόσο ίσως σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου να έχετε την τάση να απομονωθείτε και να πάρετε αποφάσεις για τα σχέδιά σας.Ωστόσο ο Άρης θα έχει περάσει στους Διδύμους και θα ευνοεί τα σχέδιά σας .

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς μπορεί να σας ευνοήσει σε οικονομικό επίπεδο ή να έχετε κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες για μια νέα εργασία ωστόσο μπορεί να νιώθετε κάπως καταβεβλημένοι.Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας βρει κάπως απογοητευμένους ενώ η αντίθεση ανάδρομου Ερμή-Δία μπορεί από απερισκεψία ή πισώπλατες ενέργειες να σας χαλάσει μια συμφωνία.

Μετά τις 20.09 θα έχετε ένα πιο ευνοϊκό διάστημα κυρίως του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου που θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά αλλά να μπορέσετε επιτέλους να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας αλλά και σχέσεις και συνεργασίες.Στις 25 και 26.09 θα έχετε μια σημαντική βοήθεια που θα σας ανακουφίσει ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26.09  θα φέρει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Από την Άσπα Κούτρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό