24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ζει ελληνικά ο Giannis – Η ανάρτηση με τη σύζυγό του σε ταβέρνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του μπορούμε να υποθέσουμε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «greek freak» παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες με την αγαπημένη του Μαράια και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του με τον πιο… ελληνικό τρόπο και συγκεκριμένα σε ταβέρνα.

Από το Costa Navarino σε… ταβέρνα

Για τον γάμο του ο Giannis, είχε φροντίσει να ετοιμάσει ένα τριήμερο event στο Costa Navarino, το οποίο γέμισε με εκλεκτούς καλεσμένους. Ο ίδιος απόλαυσε με τη ψυχή του αυτές τις ημέρες, με αποκορύφωμα προφανώς τη στιγμή που είπε το «ναι» αυτός και η Μαράια, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, έχει αποδείξει ότι παρά τη φήμη του (ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια) και τα εκατομμύρια που βγάζει, παραμένει ταπεινός. Αυτός είναι και ένας λόγος που όλος ο κόσμος τον συμπαθεί και μόνο καλό λόγια έχει να πει για τον ίδιο, ο οποίος έχει πάντα ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Παρά τις… lux καταστάσεις που βίωσε στο Costa Navarino για τρεις μέρες, ο Giannis επέστρεψε στον απλό ελληνικό του εαυτό, με τον ίδιο να πηγαίνει με τη Μαράια σε μία ελληνική ταβέρνα για να χαλαρώσουν και να φάνε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό